bugün

4 cam açık son ses müzik dinleyen gençlik

niyetleri düşünüldüğünde kızılmaması gereken öteki gençliktir.
hemen izah edeyim.

efenim bildiğiniz gibi günümüz türkiye' sinde her gencimiz laila' ya reina' ya gidememekte, blue çağına veda edip evlilik çağına merhaba diyen kitle bünyesinde artan erkeklik hormonunu bir süre sonra zapteyleyememektedir. Dolayısıyla doğanın kendisine emrettiği şeyi yapmak için farklı yollara başvuracaktır.

Bir üniversite ortamı yaşamamış, karşı cinsleriyle uygun zeminlerde bir araya gelememiş, bırakın resmi müsabakayı dostluk maçı bile oynayamamış, ömrü çalışmakla geçmiş hem x hem y kromozomunu bünyesinde bulunduran er kişi eline para geçince ilk iş olarak bir araba satın almış akabinde bu arabayı dişi diye tabir edilen karşı cinslerin dikkatini çekecek şekilde modifiye etmiştir.(tıpkı erkek tavus kuşlarının dişiyi görünce ebem kuşağı haline bürünmesi gibi) araç şekil olarak dikkat çekse de bazı kendini bilmez ne idüğü belirsiz karşı cinsler, ağızlarını ayıra ayıra gezdikleri için er kişinin bu çabalarını farketmemektedir. görsel olarak dikkat çekilemiyorsa yapılacak en iyi şey bittabii işitsel yöntemler denemektir. Bu da dört cam birden açıp dıp tıs dıp tıs gezmektir.

Uzun lafın kısası iş dönüp dolaşıp doğanın her zaman geçerli olan kanunua dayanmaktadır. dişi seçer, erkek seçilir. e erkekte seçilmek için elindeki tüm kozlarını oynayacaktır illa ki.