bugün

adana vs gaziantep

antep'ê gittim öncelikle belirtip kıyaslamama geçeyim.

Adana'da kız arkadaşınla akşam yürüyüşünde insanlar sana gülümser antep'de gündüz elele dolaşırken insanlar öyle bir bakar ki sinirden kendini yersin.
Adana'da yanındaki kıza laf atan conoyu etraftakiler itin mabadına sokarken antep'de birlik olurlar saldırıya uğrarsın.
Adana Türk'ün harman olduğu antep ışıd'in, yobazların harman olduğu yerdir.
Adana yemyeşil bir kent iken antep akp betonudur.
Adana malum zihniyetin yıllardır giremediği ve bitirmeye çalıştığı yer iken antep malum zihniyetin eline geçince kendiliğinden 'bitmiş' memlekettir.
Adana tertemiz sokakları cıvıl cıvıl insanlarıyla yaşayan bir kent iken antep pisliğe bulanmış sokakları her köşe başında hayattan bezmiş insanlarıyla bezeli bir memlekettir.
Adana festival kentidir conosu bile moderndir antep ise medeniyetten cok cok uzaktadır.
Adana'nın zengini ülkeye yatırım yapmış çalışmış çabalamış modern yaşayan insanlarken antep'in zengini bi yerleri yalamış şehre ev bile yapılmasına müsade etmeyen keko mafyavari tiplerdir (öğrenciler ev fiyatlarını düşünün)
Adana sosyal milliyetçi bir kent iken antep ışıd için konvoylar düzenlenen kenttir.
Adana'da yüzlerce sosyallesebilecegin kafe,bar,etkinlik,park bahçe varken antep parklarında 5 yaşında kızları çarşafvari kıyafetlerle görür üzülürsünüz.
Park demişken Adana'nın parkları tertemiz iken antep parklarında yeşilden çok çöp birikintileri görürsünüz.
Adana devletten aldıgı 0 yatırımla skandal da olsa bir metro hattına sahip iken antep devlettel aldıgı milyonları sehrin anasını belleyecek sekilde boktan bir tramvaya yatırmıs kenttir.
Adana sehir planlaması kötüdür fakat antep'in büyükşehir geçtiği yerde adana ülkedir. Hayatımda gördüğüm en rezil şehirleşmedir antep.
Adana tiyatro bileti bulamadıgınız bir kent iken antep'de tiyatrolar boş salonlara oynar.
Adana'da suriyeliler sadece başını örttüğü kıyafetlerle dolaşırken antep'de gördüğünüz 15li çarşaflı kadınlar Türk çıkar.
Adana insanı insandır antep'de insanlarla iletişime geçin yorumunu siz yapın.

uzun lafın kısası bu versusu acarken tükettiğin rakılar adana'da yolda yürürken bile içilebilirken antep'de üniversite civarında alkol satan mekan bir elin parmagını gecemez.
1 hafta kaldım kot patolon giyen kız görmedim ak antep'e.
bir daha böyle tırişkadan versuslar acmamanızı diliyorum. antep bu ülkenin yüz karasıdır, o kadar.