bugün

oysa ne iyi olurdu

​Hayata ve idrar sondalarına dair bir şeyler

Merhaba, hayata ve idrar sondalarına dair bir şeyler yazmak istiyorum şuan. Yine mi sen dediğimi duyar gibiyim. Yine mi ben sahiden? Hep aynı ben olmamdan sıkılmışsındır belki. Ben  bile sıkılıyorum. Ben hep sıkılıyorum. Şimdi yine şiiri okumam gerekiyor. Sana boşuna yazmayacağım, ne de olsa okumazsın içinden gelerek. Ağrı kesici içiyorum. 
Hayata ve idrar sondalarına dair bir şeyler yazmak istiyorum hala. Fakat ağrılarım var. Yorgunum epeyce ve huzursuzum. Bana içinde huzur, uyku ve ağrı kesici olan bir reçete yaz. Fare zehri olabilir mesela. Böcek ilacı da olabilir. Hiç olmadı tuz ruhu filan yaz. Kemoterapiye başlamalıyım ama kim o terapiye dayanabilirki. 

Hayata ve idrar sondalarına dair bir şeyler yazmak istiyorum yemin ederim. Ama vallahi çok ağrıyor bedenim. Yer çekimi göreve ara vermiyor ki ben de ufak sevinçlerle uçayım. Kanatlarımı zaten o tüy dökücü şeyle yıkadım.

Ne hayatla ne idrar sondalarına bağlayabildim lafı. Uçup gitti yine uçan balon gibi. Yine son sapağı kaçırdım. Havada kaldı yine dediklerim. Gök yuttu balonumu. Olmadı yine.