bugün

sözlük yazarlarının itirafları

şimdi kalbim, aklım, güzel hayallerim, yanan içim size son kez anlatmak istiyorum biz neden beraber olamıyız. beni yıpratıyorsunuz, günlerce, aylarca üzülüyorsunuz. bu kadar mazoşist olmaya gerek var mı?

tamam çok yakışıklı, bir içim su bakınca için ferahlıyor. tamam çok bilgili. tamam çok estetik yaptığı her şey. salata soyuşu bile hayran bıraktırıyor insanı. adam zeus.

amaa

onunla plan yapmak güzel deme bana bok gibi. bir yere gitmek için 2 ay plan yapıyorsun. hadi kalk gidelim desen üşenmekten benim de enerjimi öldürüyor. markete gitmeyi aktivite saymaya başlamıştım.

güzel bir sözü var mıydı? ayda bir kere duyarsan şanslısın.

ailesi otoriter. beni ezerdiler yeminle. o da benim aileme uyum sağlayamazdı. ya da her şey olurdu da çok istemek gerekirdi. biz de o sevgi var mıydı? bende vardı da onda yoktu, sen de biliyorsun. seven adam görmeseydik katlanırdık belki.

arkadaşları bak harikaydı. acayip eğlenirdim onlarla. hala çok severim.

şimdi gidiyormuş. yolu açık olsun. mutlu olsun uzak diyarlarda. adam nerdeyse uzaya taşınıyor. 2 günde gidiliyor anca. 2 sokak altta yaşasa ne olur aynı yöne bakmadan. onlarca hatıra, yüzlerce hayal kırıklığı, milyonlara bedel tecrübeler..

konu şu: sana değer vermeyen bir insanla beraber olunca senin kendine saygın kalmıyor. kendine değer vermeye başlayınca kendini ön plana koyunca da adamın hayatından gitmesi gerekiyor. bu çok basit bir denklem. yoluma devam etmek istiyorum kendi amaçlarım, kendi hayallerimle; çünkü onlarda ben varım. benliğim, gülüşüm, nefesim.. ve ben eminim bu kadar içten olunca bu enerjime aşık olacak adam da çok uzak değil.

bir gün bana mutlu edebilir misin diye sormuştu. ben de cevap vermemiştim. geçen gün sen çok mutluedebiliyorsun yazmış. ama sen etmedin... elveda