bugün

memnuniyetsiz insan

Her şeye burun kıvırıp ağzını burnunu buluşturduğu sırada ağzının tam ortasına(mezura ile ölçtükten sonra) terliğin orta kısmıyla(tabi onuda ölçmek lazım) vurup kendinize gelebilirsiniz.

inanın bana böyle bir insancık ile karşılaştığınızda yapmanız gereken tek hamle budur bu insanın sizin hayat enerjinizi yok etmesine izin vermeyin vurun gitsin.
Çünkü aziz dostlarım bu insanlar sülük gibidirler size yapışır tüm mutluluğunuzu emip bitirirler.

Ağzına vurmadan önce arkadaş olduğum bir kadın vardı zamanın birinde.
Kadınla ne zaman dışarı çıksam hep sorun yaşardık. Mesela yemeğe giderdik yok bu bardak şöyle yok bu çatal böyle yok işte bu yemek böyle ya bir kere sus be kadın sus.

Bir de ilerleyen zamanlarda kendi gibi bir sevgili bulmuş getirdi herifciği yanıma oda aynı biz üçümüz bir yere gittiğimizde resmen depresyona giriyordum masayı beğenmezler masa örtüsünü beğenmezler sinemaya gitsek kendi seçtiği filmi beğenmez filmi beğense oturduğumuz koltuğu beğenmezler koltuğu beğense patlamış mısırdan şikayet ederler.

Gel zaman git zaman ben artık iyice doldum falan tabi bir gün bir sergiye gittik ikram ettikleri şarabı eleştiriyor yine durdum uzun uzun suratına baktım elimde şarap vardı şarabı döktüm elbisesine şimdi mutsuz olmak için nedenin var işte şimdi konuş dur dedim ve çektim gittim bir daha da hiç görüşmedik.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar