bugün
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- türklerin ileri olduğu konular20
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- caner taslaman7
- seninle şurada olabilirdik5
- ioçke'nin elleri4
- dünyanın en güzel tatlısı8
- abd vizesi4
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- vantilatörü kendine çevirmek6
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel3
- özlenen hissiyatlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı3
- ruh hastası olan yazarlar6
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- gocu pandela barışı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- dinsize inanır mısın17
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- gocu meme ucu5
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- salak yazarlar7
- pandela6
- kültürün bireyi boğması2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- geceye bir şarkı bırak22
- çerkez ethem3
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- yorgun mermi4
- atatürk ün en büyük hobileri2
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- yazarların kendileri hakkındaki gereksiz bilgiler3
- gece gece uzun entry giren yazar2
bi ihtimal youtube'un geliştirdiğini düşünüyorum bu www'suz siteye erişebilme kurnazlığını. sonuçta 70 milyon nüfusu ve 15 milyonu aşkın internet kullanıcısı olan bi ülke sözkonusu olunca youtube'un bu tip cinliklere başvurması çok da garip değil. ya da siteyi kapatan iki mahkeme olduğundan bu iki yasak bir kısadevreye sebep oldu, sistem failure yazısıyla zamanda yolculuk başladı, türkiye bi anda ingiltere'nin göbeğine konuverdi ve yasak da kalktı falan feşmekan.
olayların ilk çıkışını hatırlıyorum da, ilk tepkiyi gösterenlerdendim o zaman. ne olursa olsun m. kemal bu ülkenin önemli değerlerindendir diyerek yönetime toplu mesajlar yollayanlar arasında yer aldım, eleman başka bir video koydu, o da kalktı sonra çocuk uzaklaştırıldı vs vs. internet üzerinden de olsa, konu belki o kadar da önemli olmasa da örgütlü bir mücadele vardı. peki sonra? yüce devletimiz(!) ve onu yöneten, dp'nin veliahtı olduğunu her fırsatta yineleyen böyük akape'miz ikinci bir atatürk'ü koruma kanunu faciası olan internet yasasını çıkarttı, youtube, wordpress, ekşi, googlegroup gibi önemli siteler ve gene irili ufaklı bine yakın site bi anda gene mustafa kemal üzerinden dönen faşist koyunlaştırma politikası ile engellemelere tabi tutuldu. diğer bir deyişle demir ökçe kafamıza vura vura devekuşu misali kumun altına sokmayı başardı hepimizi. devletine gönülden bağlı jurnalci internet silahşörlerimizin yardımıyla siteler bir bir kapatılıyor artık, hem de bir veraset davasının aylarca sürdüğü ülkem mahkemelerinde görülmemiş bir hızda karara bağlanarak. işin isyan noktası ise yine kayıtsızlaşmaya, buna da şükür demeye başlamamızdır bence. üstelik dahası da var, önder sav'ın dinlenmesi hadisesiyle ortaya çıkan ve istihbarat birimlerinin msn'de yazılanlardan tutunda, herangi bir forumda yazdığınız yazı ve hatta az sonra gireceğim bu giriyi bile izlemeleri hadiseleri. evet, türkiye'de 15 milyondan fazla internet kullanıcısının girdiği siteler, 30 küsür milyon cep telefonu abonesinin yaptığı aramalar mahkemeden bir defalık izin alınmasıyla topluca izlenebiliyor. aklıma bakunin'in bir sözünü getiriyor bu maruz kaldıklarımız;
''Devler devliklerini ancak suç işleyerek sürdürebilir, zayıflar ise devlerin gözünde zayıflıkları ölçüsünde erdemli kabul edilirler.''
olayların ilk çıkışını hatırlıyorum da, ilk tepkiyi gösterenlerdendim o zaman. ne olursa olsun m. kemal bu ülkenin önemli değerlerindendir diyerek yönetime toplu mesajlar yollayanlar arasında yer aldım, eleman başka bir video koydu, o da kalktı sonra çocuk uzaklaştırıldı vs vs. internet üzerinden de olsa, konu belki o kadar da önemli olmasa da örgütlü bir mücadele vardı. peki sonra? yüce devletimiz(!) ve onu yöneten, dp'nin veliahtı olduğunu her fırsatta yineleyen böyük akape'miz ikinci bir atatürk'ü koruma kanunu faciası olan internet yasasını çıkarttı, youtube, wordpress, ekşi, googlegroup gibi önemli siteler ve gene irili ufaklı bine yakın site bi anda gene mustafa kemal üzerinden dönen faşist koyunlaştırma politikası ile engellemelere tabi tutuldu. diğer bir deyişle demir ökçe kafamıza vura vura devekuşu misali kumun altına sokmayı başardı hepimizi. devletine gönülden bağlı jurnalci internet silahşörlerimizin yardımıyla siteler bir bir kapatılıyor artık, hem de bir veraset davasının aylarca sürdüğü ülkem mahkemelerinde görülmemiş bir hızda karara bağlanarak. işin isyan noktası ise yine kayıtsızlaşmaya, buna da şükür demeye başlamamızdır bence. üstelik dahası da var, önder sav'ın dinlenmesi hadisesiyle ortaya çıkan ve istihbarat birimlerinin msn'de yazılanlardan tutunda, herangi bir forumda yazdığınız yazı ve hatta az sonra gireceğim bu giriyi bile izlemeleri hadiseleri. evet, türkiye'de 15 milyondan fazla internet kullanıcısının girdiği siteler, 30 küsür milyon cep telefonu abonesinin yaptığı aramalar mahkemeden bir defalık izin alınmasıyla topluca izlenebiliyor. aklıma bakunin'in bir sözünü getiriyor bu maruz kaldıklarımız;
''Devler devliklerini ancak suç işleyerek sürdürebilir, zayıflar ise devlerin gözünde zayıflıkları ölçüsünde erdemli kabul edilirler.''
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar