bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız5
- okan buruk9
- sarapci koala hatayi33
- true'nun engelli olması5
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- uğurcan çakır3
- meriç dükalığı8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- amedspor maçından korkmak2
- gecenin şarkısı20
- sözlük kızlarının kekleri24
- sevdiğiniz yazarlar8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung9
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- islamda namaz yoktur30
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- okan çık hesap ver4
- rafael leao2
- fusya semsiyeli yabanci22
- galatasaray10
- habire124
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- kadir inanır'ın mirası4
- leroy sane2
- sözlüğün ölü gibi olması5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- allah8
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- kürdistan10
- etli biber dolması5
- rakı arasında çay içmek2
- galatasaray rezil oldu2
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- bana onu sormayin8
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- kıçını yırtsan sonu tabut3
Ticaret hukuku dersi ile bana hukuku sevdirmiş hocadır ki öncesinde borçlar hukuku, hukuka giriş, ticaret ile eş anlı olarak da medeni ve vergi hukukunu almaktaydım.
Fakat milat benim için Zekeriya hocadır. Dersine düzenli gidip not tutarsanız inanılmaz faydalı olur, ticaret hukuku demeyin hukukun çoğu kavramını ben bu derste benimseyip anladım.
Şu an mezunum ve bakanlık sınavlarına kendisinin notlarından çalışıyorum.
Elbette değişiklikleri de kontrol etmek lazım her sene kanunlar değişiyor fakat kendisi kadar güzel anlatanı bu alanda şahsen görmedim.
Bir de çok kalabalık bir ortamda ders işledik, amfide 300 kişi her ders olurdu.
Bir keresinde cenazesi için gelememişti ki yanılmıyorsam annesini kaybetmişti hocamız.
O hafta ders olmadı. Ertesi hafta akabinde derse gelip "neden ders olmadı biliyor musunuz? bu kadar kalabalık sınıfa anlatacak kişi bulamadık" demiştir.
Bir de kendisine ders esnasında saygısızlık edip, arkasını döndüğü an patır patır çıkan o güruha sinir olurdum.
Kendisi de sinir olmuş olacak ki "şu gördünüz kanunu -ki iki tuğla kadar vardır- çıkan arkadaşlara fırlatma" vaadi verdikten ve dersten çıkan birine hiç beklenmedik anda dönüp "nereye gidiyorsun?" sorusunu sorması ve kızın o anki dumuru sonrasında sınıftan kimsenin çıkamaması da efsanedir. Tabii ki kanun fırlatma eylemi hiçbir zaman olmadı ve latife yaptı fakat tavrı bile ayrı otoriteydi.
Dersi bittiği an, Yine dinleme fırsatım olsa da dinlesem dediğiniz çok büyük bir değerdir.
Fakat milat benim için Zekeriya hocadır. Dersine düzenli gidip not tutarsanız inanılmaz faydalı olur, ticaret hukuku demeyin hukukun çoğu kavramını ben bu derste benimseyip anladım.
Şu an mezunum ve bakanlık sınavlarına kendisinin notlarından çalışıyorum.
Elbette değişiklikleri de kontrol etmek lazım her sene kanunlar değişiyor fakat kendisi kadar güzel anlatanı bu alanda şahsen görmedim.
Bir de çok kalabalık bir ortamda ders işledik, amfide 300 kişi her ders olurdu.
Bir keresinde cenazesi için gelememişti ki yanılmıyorsam annesini kaybetmişti hocamız.
O hafta ders olmadı. Ertesi hafta akabinde derse gelip "neden ders olmadı biliyor musunuz? bu kadar kalabalık sınıfa anlatacak kişi bulamadık" demiştir.
Bir de kendisine ders esnasında saygısızlık edip, arkasını döndüğü an patır patır çıkan o güruha sinir olurdum.
Kendisi de sinir olmuş olacak ki "şu gördünüz kanunu -ki iki tuğla kadar vardır- çıkan arkadaşlara fırlatma" vaadi verdikten ve dersten çıkan birine hiç beklenmedik anda dönüp "nereye gidiyorsun?" sorusunu sorması ve kızın o anki dumuru sonrasında sınıftan kimsenin çıkamaması da efsanedir. Tabii ki kanun fırlatma eylemi hiçbir zaman olmadı ve latife yaptı fakat tavrı bile ayrı otoriteydi.
Dersi bittiği an, Yine dinleme fırsatım olsa da dinlesem dediğiniz çok büyük bir değerdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar