bugün

kemalistlerin dogan medyasina bakisindaki degisim

kemalist geçinen çağdaş, modern, kültürlü, kalbi temiz, iyi huylu kesimin aydın doğan medyasına bağlı televizyonlar ve gazetelere karşı takındığı tavrın yaklaşık 8-9 aydır devam eden 180 derecelik değişimidir, merak ettirendir. şöyle bir hafızamı geriye sardırıyom da insanın aklı almıyor böyle bir görüş farkının bu kadar büyük bir kesim tarafından bu kadar kısa sürede gerçekleşmesini.

başka kaynaklara gerek yok açın bakın sözlükteki hürriyet, milliyet, kanal d ana haber, ertuğrul özkök, aydın doğan medyası, aydın doğan, satılmış medya ve alakalı diğer başlıklara. şimdi bundan 9 ay kadar önce bu grubun sahibi mi değişti? hayır, yayın ekibi mi değişti? hayır, hükümet mi değişti? yine hayır.

peki neden önceleri satılmış dediğiniz, yavşak dediğiniz, hükümet yanlısı dediğiniz medya grubuna karşı görüşünüz tam tersi bir şekilde değişti? bu adamların zamanında hükümet yanlısı çizgisinin ve şimdiki hükümet karşıtı çizgisinin yine kendi çıkarları için olduğunu göremeyecek kadar saf ve cahil misiniz? zamanında öyle davranmak işlerine geliyordu satılmış diyordunuz şimdi böyle davranmak işlerine geliyor helal olsun, bravo diye şakşaklıyorsunuz.

adam tüm türkiye ile taşak geçiyor. parmağında oynatıyor.