bugün
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler9
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı4
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek16
- yeşil gözlü kız11
- bu sen misin6
- eh işte3
- vice city eğitim ve araştırma hastanesi5
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması7
- eski sevgilinin yeni sevgilisini beğenmemek3
- chp kapatılsın kampanyası10
- gençler isyan ediyor6
- insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders5
- kokuşmuşluğunu düşünen kişi3
- kabak tatlısı kapatılsın6
- 90 santimetrelik yapay damarla hayata dönüş2
- sigara içen kızla öpüşülür mü2
- sigortanizi nerden yaptırıyorsunuz4
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- masklavi'nin düşünceleri18
- tanışır tanışmaz burç soran kadın3
- yavudilerin ikide bir tanrı adını anmaması3
- tendürdiyot kokusuna mest olan insan2
- osmanlı padişahları vs firavunlar2
- chp'nin hali ne olacak46
- çikolatalı dondurma yiyen zenci hatun2
- normal sözlük moderasyonu3
- gammazlar çetesi16
- teklif edilen kızın aşağılaması5
- sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş2
- özgür özel ekibinden 28 istifa4
- yürek arkeoloğu2
- sıkıntı vermeyen akraba5
- sivaslılar kapatılsın3
- ebediyeti düşünüp her amelde bunu inkar etmek2
- gavurlar niye müslüman olmuyor11
- olasılıkları içinden en kötüsünü seçmek5
- durduğun yerde terlemek5
- araplar bizi sırtımızdan vurdu5
- bisiklet marka tavsiyesi7
- teyit edilemeyenle beslenen milyonlar2
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz4
- alparslan türkeş3
- karamel4
- aykut kocaman7
- edep3
- trt makam aracıyla uyuşturucu taşınması3
- yaz yıldırım'ın 6 bin liralık makarna yemesi2
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması7
ömer çelakıl'ın saçmalıklarıyla uzaktan yakından hiçbir bağlantı içermeyen simetrilerdir. Başlıktaki bilgiler, Kur'an'ın kendi içerisinde yer alan birtakım bilgilerdir. ebced hesaplarıyla ulaşılmaya çalışılan bazı zorlama sonuçlardan çok çok çok farklıdır, apayrıdır.
ayrıca, ateistler neden salt iftiralarıyla bu başlığı yalanlama eğilimindeler? bu bilgilerin gerçek olması sizi neden korkutuyor? madem yalan söylüyorsam, neden bunu ispatlamak yerine sadece iftira atıyorsunuz? Kur'an'ın bir insan tarafından yazıldığını düşünüyor olabilirsin (ki yanlış düşünüyorsun), öyleyse bu kitap'ın zeki bir insan tarafından yazıldığını kabul etsene. neden edemiyorsun? neden iftira yolunu seçiyorsun?
çünkü insan beyninin böyle bir dizilim yapamayacağını sen de biliyorsun, o yüzden bu bilgilerin doğruluğundan korkuyorsun ve o yüzden iftira atıp yalanlamak, kafanı kuma gömmek istiyorsun.
ama bu bilgiler gerçek.
editi:
''asıl sizin kafanız karışmış. tanrı tarafından indirilmiş kitap diyorsunuz sonra bu kitabın zeki bir insan tarafından yazılmış kabul etsene diyorsunuz? ne ayaksınız oğlum siz?'' denmiş aşağıdaki bir entry'de.
beni anlamamışsın birader. ateist, zaten kur'an'ın bir insan tarafından yazıldığını düşünüyor. hal böyleyken, başlıktaki bilgilerin doğruluğuna hiçbir ateist ihtimal vermedi; iftiralar attılar. yalan söylediğimi iddia edenlere konu hakkında yazılan bilimsel makaleleri göstermek zorunda kaldım; çamura yattılar.
başlık, victor hugo'nun sefiller romanında kurduğu 823 kelimelik cümle hakkında olsaydı ya da georges perec'in la disparition romanını hiç 'e' harfi kullanmadan yazması hakkında olsaydı, muhtemelen hiç kimse itiraz etmezdi, ''bo bölgölör yönlöş'' diye sallamazdı.
fakat ateistler, yine bir insan tarafından yazıldığını sandıkları kur'an'daki bu simetrileri tebrik etmek yerine, inkar etme yoluna gittiler. çünkü, bu bilgiler eğer doğruysa (ki doğru, isteyen kendi de kontrol edebilir), bunun bir insan ürünü olamayacağının farkındalar. bu sebeple bu bilgiyi tebrik etmek yerine, inkar ediyorlar. burada ateistlerin ikiyüzlülüğünden bahsediyorum yani, ''bu kitap zeki bir insan tarafından yazılmış kabul etsene'' falan demiyorum. saçmalamayın!..
Kur'an, Allah kelamıdır.
ayrıca, ateistler neden salt iftiralarıyla bu başlığı yalanlama eğilimindeler? bu bilgilerin gerçek olması sizi neden korkutuyor? madem yalan söylüyorsam, neden bunu ispatlamak yerine sadece iftira atıyorsunuz? Kur'an'ın bir insan tarafından yazıldığını düşünüyor olabilirsin (ki yanlış düşünüyorsun), öyleyse bu kitap'ın zeki bir insan tarafından yazıldığını kabul etsene. neden edemiyorsun? neden iftira yolunu seçiyorsun?
çünkü insan beyninin böyle bir dizilim yapamayacağını sen de biliyorsun, o yüzden bu bilgilerin doğruluğundan korkuyorsun ve o yüzden iftira atıp yalanlamak, kafanı kuma gömmek istiyorsun.
ama bu bilgiler gerçek.
editi:
''asıl sizin kafanız karışmış. tanrı tarafından indirilmiş kitap diyorsunuz sonra bu kitabın zeki bir insan tarafından yazılmış kabul etsene diyorsunuz? ne ayaksınız oğlum siz?'' denmiş aşağıdaki bir entry'de.
beni anlamamışsın birader. ateist, zaten kur'an'ın bir insan tarafından yazıldığını düşünüyor. hal böyleyken, başlıktaki bilgilerin doğruluğuna hiçbir ateist ihtimal vermedi; iftiralar attılar. yalan söylediğimi iddia edenlere konu hakkında yazılan bilimsel makaleleri göstermek zorunda kaldım; çamura yattılar.
başlık, victor hugo'nun sefiller romanında kurduğu 823 kelimelik cümle hakkında olsaydı ya da georges perec'in la disparition romanını hiç 'e' harfi kullanmadan yazması hakkında olsaydı, muhtemelen hiç kimse itiraz etmezdi, ''bo bölgölör yönlöş'' diye sallamazdı.
fakat ateistler, yine bir insan tarafından yazıldığını sandıkları kur'an'daki bu simetrileri tebrik etmek yerine, inkar etme yoluna gittiler. çünkü, bu bilgiler eğer doğruysa (ki doğru, isteyen kendi de kontrol edebilir), bunun bir insan ürünü olamayacağının farkındalar. bu sebeple bu bilgiyi tebrik etmek yerine, inkar ediyorlar. burada ateistlerin ikiyüzlülüğünden bahsediyorum yani, ''bu kitap zeki bir insan tarafından yazılmış kabul etsene'' falan demiyorum. saçmalamayın!..
Kur'an, Allah kelamıdır.
güncel Önemli Başlıklar