bugün

yurtiçi kargo

geçen gün, 3-4 günlük gecikmeden sonra artık panikatak oldum, dışarıdan geçen her araba sesinde kargo geldi sanıyorum. neyse bir yere gidecektim, hazırlandım falan, tam evden çıkacağım sırada yine minibüs sesi duydum. baktım balkondan, gelmiş bizimki. şimdi biliyorum adam yukarı çıkmayacak. kesin aşağıda "geldik bulamadık" kağıdı yazıyor gerizekâlı. hemen koşup merdivenlerden aşağı insem o sırada gazlayıp gitme ihtimali var, yine sıkıntıya kalacak iş. neyse dedim bekledim balkonda. tahmin ettiğim gibi yukarı falan çıkmadı. tam arabaya atlayıp gidecekti ki seslendim:

"bey beydebaya mı o?"
"evet,?"
"e abicim, ben buradayım ya?!!!"
"hık mık, hök mük?..."
"bekle geliyorum." dedim indim aşağı. gerizekalıyı nasıl da düşürdüm tongaya. * nasıl da utandı garibim. yaptığı mallığı yüzüne vurmuş oldum. ama akıllandı mı? tabii ki hayır. hizmeti en kötü kargo firması olmaya istikrarlı bir şekilde devam etmekte.

şikayetvar com da adına yapılmış 70 000 şikayet var. diğer kargolarda ortalama 8000 şikayettir bu. (ki bu, buz dağının sadece görünen kısmı.)

kullanmayın arkadaşlar şunu, para falan kazanamasın ibneler. bir şey satın alacağınız zaman satıcıya tembihleyin, bunlarla göndermesinler. gerekirse iptal etsinler. ürünü kaybolan nicesi de var. Allah korusun. uğraşmayın.