bugün

kadınların seçme seçilme hakkının geri alınması

evet efendim...

bayan denilen zeka olarak erkek ırkının yanında esamesi pek okunmaması gereken, türk tarihinde esasen çokta önemli olmayan ve doğurganlık, soy devamı erkine hizmet harici pek işlevi bulunmayan fakat yerine göre gayet iyi sineks.ken ırkın seçme seçilme hakkının geri alınarak, ülke geleceği ve selahiyeti açısından ülkeyi yöneteceklerin seçilmesinde söz söyleme hakkı olmamasını sağlamak durumudur.

açıkçası ben kadınların sinsi, şeytan varlıklar olduklarını düşünüyorum. ülkedeki yöneticileri seçerlerken kadınların duygusal zekası onları yanlış yönlendirip ülkeyi iyi yönetemeyecek kişilere rey verdirebiliyor. o yüzden hiç riske girmeyerek kadın denilen ırktan bu hakları geri alırsak ülke olarak ekonomimizi düzelten, şahlandıran ve cihan osmanlı evladı oluşumuzun gereklerini yerine getirecek kişilere biz erkekler olarak kendi aramızda karar vererek en iyisini düşünebiliriz.
zaten kim verdiyse bunlara seçilme seçme hakkını hala onun ceremesini çekiyor. bu büyük bir hataydı ve bu hatadan dönmek için bir an önce şapkamızı önümüze koyarak düşünmeliyiz.

en ufak örneği olarakta bi avm ye birkaç kadını bırakırsanız ne cebinizde para kalır, ne de vücudunuzda takat kalır. ne istediklerini bilmeyen, birçok şeye aynı anda saldıran insanlar koca ülkede söz sahibi mi olsun a.ına koyiyim onu mu istiyosunuz?

+bu ohal hengamesinde meclisteki konekşınlarımla bi iletişime geçicem şüpheniz olmasın akbuddy kardeşlerim. bu ara yerleştirdik yerleştirdik yoksa bu bayan ırkı başımıza bela olacak iyice.