yalnızlık

Bazen dunyanin en guzel, bazen dunyanin en berbat, O yuzden bence dunyanin en garip duygusu.

Yalniz kalmakla aram hep iyi oldu. Tek basina yemek yemek veya tek basina sinemaya gitmek kimine gore cok acinasiymis, bence cok keyifli.

Ama bazi anlar insanin canini sikmiyor degil. Mesela birini ozledigin zaman yalniz olmak cok can sikici olabiliyor. O zaman insan kalabaliklar icinde dahi olsa yalniz hissedebiliyor.

Siz de mi partiden sikildiniz? Deyip biriyle tanisiyor insanlar filmlerde. Gercek hayatta yeni biri ile uc bes kelimeden fazlasini konusmak icin kimin yeteri kadar vakti var?

Internet olmasa ne bok yerdik cumleten? Uc bes okul, uc bes is arkadasim var. Hangisi gercekten arkadas?

Eve gelince zile basmak buyuk nimetmis demisti arkadasim. Hadi lan demistim. Ama uc gun kapiyi anahtarla acin yavas yavas anliyorsunuz.

Bu cuma isten geldim. Pazartesi sabahi servise binip gunaydin dedigimde farkettim ki cuma gununden beri agzimdan cikan ilk kelime pazartesi gunku gunaydin olmus.

Hal boyle olunca yalnizligina sovuyor insan bazen. Ara sira mesaj atin bari lan..
© copyright 2005 - 2026