bugün

ebu musab el zerkavi

ırakta olmayan ve olmayacak olan barışın engelleyicisi gibi gösterilmiş, istanbula düzenlenen bombalı saldırıların müsebbibi gösterilmiş, amerikaya düzenlenen 11 eylülün müsebbibi olan kurumun ırak sorumlusu yapılmıştır yine amerika tarafından. e doğal olanı da budur bir insanı nasıl kötü göstereceğinizi amerikadan öğreneceksiniz. cıa çıkışlı haberlere imza atacaksınız. anlamadıysanız basit bir örnekle açıklayalım. körfez savaşı esnasında fransada denize yanlışlıkla dökülen akaryakıt sebebiyle telef olan karabatakların ıraktaymış gibi gösterilmesi ve sorumlunun da saddam kişisi olması kaynaklı haberleri ne çabuk unuttunuz ya da hatırlamak mı istemiyorsunuz???

ebu mesab ez zerkavi cıa ve yandaşlarına göre el kaide ırak lideri - ki ben el kaide diye bir terör örgütüne de inanmıyorum ya neyse. bkz (#341720) - müslümanlara göre ise önemli biri olmuştur. bunu allah bilir nasıl bir insan olduğunu tartışacak değilim. benim asıl demek istediğim şey ebu musab ez zerkavinin öldürülmesinin ya da şehit edilmesinin ıraktaki iç huzuru sağlamayacak olmasıdır. amerika bu ne yaptığı hepimizin malumu. bugün zerkaviyi öldürdüler ne oldu? ıraktaki savaş durdu da yerine pırıl pırıl bir hayat mı geldi? dur hemen olmaz böyle huzur, sükunet diyecekler varsa eğer 2 sene geçti belki de daha fazlası...

neyse efendim ez zerkavi ile ilgili pek bir bilgiye haiz değilim. gerçi kimse bilmiyor ya bu adam hakkında atılıp tutulandan gayrısını. atılıp tutulanları da yazmama gerek yok zaten. bana göre bu adamın öldürülmesi ya da şehit edilmesi ırakta olanları durdurmayacak ve illegal terör yeni liderler bulup, onları öldürmeye devam edecektir. kimse kalkıp da ırakta iç huzurun geleceğini söylemesin. ıraktaki iç huzurun emperyalizme bi katkısı olmaz. dolayısıyla da nemalanacak kargaşanın hakimiyeti söz konusudur.