bugün

romantik olmaya çalışan sevgilisini göt eden kız

"malumunuz olduğu üzre romantizm bir ilişkinin temel taşıdır. taraflardan birinin veya her ikisinin de sarf ettiği çaba, dile getirdiği sözler, yaptığı jestler ilişkinin geleceğini belirleyen temel esaslardır."

desem en baştan, "ha siktir lan ordan!" diyebilirsiniz bana kolaylıkla. ki hak da veririm bu söyleme. zira artık, özellikle de son dönemde, pek aranmayan bi nitelik; romantik olmak veya romantizm. ilişki için belirlenen öncelikler'in maddi değeri olan materyallere göre şekil alması olabilir bunun sebebi. ya da taraflardan birinin odun olması.

aslında burdaki göt etmek; laf sokup bozmak, ters cevaplar vermek vs. vs. olarak sınırlandırılmamalı. çünkü romantik olmaya gayret gösteren kişinin göt olması için bunlar mutlaka olması gereken şart koşullar değil. sevgilisini aradığı vakit;

- seni çok özledim ya ben!
+ ayğğhh çok yorgunum hayatım ya, bütün gün sağa sola koşturduk durduk. nası yoruldum anlatamam!
- a öyle mi? ne yaptınız ki yoruldun?

gibi bi diyalog da yeterlidir er kişinin ya da hatun'un göt olması için. "seni çok özledim ben!" derken aynı yönde bi cevap bekler çünkü deli gönül. "ayğğh çok yoruldum!" gibi bir şey yerinde olmaz, moral bozar, şevk kırar.

ne kadar yorgun olursan ol, insan güzel bir şeyler söyler lan! ne bu böyle odun gibi cevap vermeler filan. biraz da karşı tarafı düşün anasını satayım.

+ tüm gün seni düşündüm bebeğim! (ah canım ne kadarda masum bunu söylerken)
- ha.. efendim? ya tüm gün rapor hazırlamakla uğraştım, omuzlarım nası ağrıyo anlatamam! (hiç romantizm yapacak durumda değilim kusura bakma demek istiyor))
+ yanımda olsan masaj yapardım sana ben, ovardım yavaşça omuzlarını (ha gayret bu defa o da girecek konuya).
- tüm işlerle ben uğraştım, sanki tek ben varım ya orda! benden istedi patron her şeyi!
+ yanında olsam rahatlatırdım seni ama uzaktayız işte. çok özlüyorum ya ben seni! (hay skeyim o patronu ya, artık konuya gel konuya!)
- ay bi de annem aradı akşam işten çıkınca alışveriş yap diye! delircektim valla

hoş mu şimdi böyle bi diyalog? mutlu eder mi partneri? etmez lan, edemez. ha karşıdaki odunsa eder belki ama biraz olsun naif, biraz olsun duygusal biriyse edemez.

bu durumda olanlara yazık lan valla. acaip üzülüyorum ben onlar için. öyle böyle değil, şiirler felam yazıyorum haklarında. o derece yani.