bugün

geri zekalılara hazırlanan haber ve bilgiler

http://odatv.com/bana-fet...emezsiniz-0909161200.html

http://odatv.com/15-temmu...usalcilar-0909161200.html

15 Temmuz u yaşayıp, bunun sorumluları ayan beyan belliyken, kiminle dip dibe oldukları belliyken söylediklerinizi en aptala kabul ettiremediniz, ettiremezsiniz.

fetullah cemaati ve onun yapılanması ile ilgili konuları yıllarca yazanlar aradan geçen zamanda yerinden milim kıpırdamamış, her konuda haklı çıkmışken, sıçmık yorumlarınızı yıllarca elinizdeki her medya organından dalga dalga yayınlayıp tek bir tanesi akılda kalmamışken işlerinizi devam ettiremediniz, ettiremezsiniz.

ne kalıyor çare? boku atalım, sonrası bir şekilde kaynar. Be utanmazlar, bre yüzsüzler, arsız, şerefsiz yaratıklar! hala ergenekoncu diye bir örgüt var gibi telaffuz etmeye çalışıyorsunuz. Yargıtay dan onandıktan sonra bu dava düşmedi mi lan? en tepe referansınız tayyip Erdoğan bu davalara kumpas demedi mi, yıllar öncesi savcısıyım derken? artık geçmişini unuttum ulusalcı diye bir kavram türettiniz kendinizce, bu sıfata kemalizmi, darbeciliği yamamaya çalıştınız ne oldu ha ne oldu? herkesi keriz yerine koyup fetöcüler suçsuz insanları mahkum etmiş, davalar usulen doğru değil diye bas bas bağırırken siz yine medyadaydınız? ne zaman kendi başına bir haltı beceremeyen, para karşılığı erdemsiz herşeyi yapabileceğinizi ispat ettiğiniz yetmedi mi? niye hala düşmüyorsunuz yakamızdan??

tekrarlayalım mı? yere göğe sığdıramadığını fetullah cemaatine mensuplar darbe yapmaya kalktı. kimmiş lan darbeci?
cumhurbaşkanı başbakan türk bayrağına ve cumhuriyete sarıldı, akp genel merkezine Atatürk resimleri asıldı. kimin ilkeleri ve ortaya koyduklarına başınız sıkışınca sığınıyormuşsunuz, fabrika ayarlarında ne varmış çok açık değil mi?

bir de ulusalcı diye bir sıfat var demiştim. siz ulusalcı değilseniz necisiniz koduklarım? federasyoncu musunuz? imparatorcu musunuz? ümmetçi misiniz? nesiniz?

soruyorum çünkü ulusalcı diye bir ayrım varsa bu ulus devleti savunanlara verilebilecek bir sıfat. ortada ulus devlet yoksa, merak ediyorum, nasıl bir devlet var? islam devleti mi mesela, fetö nün kurmak için darbe yapmaya kalktığı?? ortak çizgide misiniz ne haltsınız, bir kere de laf gargarası yapacağınıza oturup anlatın siz nesiniz?

daha önce söylediği yazdıkları ve söyledikleri komple yalan, birisine yaranmak için olduğu ayan beyan belli adamlar. kendi aralarında maddiyata bağlı şekilde örgütlenmişler ve medyaya çöreklenmişler. şimdi de çökmüş davalara, iftira olduğu, yalan olduğu belli çamur atmalarla medyada yer alıyorlar. bunları da bize aydın, yazar diye hala sunuyorlar. diyorlar ki, "seni insandan saymıyoruz, senin yıllardır kafanı ütüleyen, söylediklerinin de hiçbir kıymeti ve karşılığı olmayan adamlara program yaptırıp yazı yazdıracağız. istemesen de onları dinleyeceksin, senin buna müdahale hakkın, bunu değiştirme gücün yok. bizim borumuz öter, sen kim oluyorsun?" onun için geri zekalılara hazırlanmıştır, yiyenler açık büfe doldursun. benim midem kalkıyor, şu adamlardan birisiyle yüz yüze gelmek istemem çünkü gelip de bunları bana söylese suratına kusarım tutamam kendimi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar