bugün
- hikayeyi devam ettir53
- sözlük yazarlarının saatleri10
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- arkadaşlar bakar mısınız27
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak6
- pilot bir erkekle sevgili olmak9
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- mezoterapi9
- gerilla anaları4
- 25 yaşındaki ergenin sözlükte akıl vermesi3
- sokakta kavga teknikleri13
- karma düşürme teknikleri3
- kürk giyen erkek2
- casio f91w2
- gammaz nedir nasıl olunur4
- cbd yağı2
- kız düşürme teknikleri2
- normal hat yerine whatsappdan arama yapan insan3
- askerdeki otomat4
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize3
- türklerin islama göre yaşamaması2
- ismet gurbuz 20245
- muhibbi2
- benkimki7
- mehdi kim sorunsalı3
- yaşamak güzel2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- theofanis gekas2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- askerliğin gereksiz olması2
- yazarların okuduğu bölümler6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- özelde çalışmak5
- at3
- asker telefonu2
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- tekne turu11
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- nickten isim tahmini yapmak72
- allah a güvenmek4
- queen feristah12
- pişi vs revani5
- yeni parti53
- kel erkeklerin karizması5
saat 11 civarı mezarlığa geliyoruz yaklaşık 40 dakikalık bir yolculuğun ardından. her yer tıklım tıklım. mezarlık dışı bile ana baba günü. 2. kapı önünde bir çok insan var genciyle yaşlısıyla. birlikte geldiğimiz gruptaki liseliler dikkatimi çekiyor. sayıları ne de fazla. bizim zamanımızda bırakın 6 mayıs anmalarını, denizlerin adını bilmezdi sınıf arkadaşlarımız.
içeri giriyoruz. miting alanı gibi. sloganlar, bayraklar. çok kalabalık her yer. bir kaç televizyon kamerası ve mikrofon. ilerliyoruz. denizlerin mezarına giden sokak kapatılmış. izdiham olmaması isteniyor galiba. ana meydana geri dönüyoruz, tesadüfen barış koçak'ı ve murat zubi'yi görüyorum. biri denizi biri yusufu oynayan oyuncular. o an bir şok anı. barış koçak olduğunu unutyorsunuz karşınızdakinin. sanki deniz. elbet bir yerden izliyor bizleri ama o kadar da yakından olabileceğini tahmin etmemişsiniz.
yanına gidiyorum. resim çektirmek istiyorum. adı barış koçak, ama bilmeseniz deniz zannedersiniz. arka fonda nurhak'a güneş doğmaz çalıyor. ayaklarım titremeye başlıyor, tüm gün boyunca en zorlandığım an bu oluyor. 1 saat mezarlıkta kalıp geri dönüyoruz. 40 dakika daha.
akşam bir başka grupla yeniden geliyoruz. mezarların yanına gidiyoruz. şiirler okunuyor, mare nostrum diyor biri biri güneşin zaptı yakın diyor. deniz'e, yusuf'a, hüseyin'e son bir kez bakıyoruz. dönüş başlıyor. mahir de orada. ona uğramadan olmaz. ilk vurulandı mahir, alnından, ilk ölen. ona da veda ettikten sonra dönüyoruz ve 2008'in 6 mayısı her zamanki gibi kalpte hüzünle bitiyor.
içeri giriyoruz. miting alanı gibi. sloganlar, bayraklar. çok kalabalık her yer. bir kaç televizyon kamerası ve mikrofon. ilerliyoruz. denizlerin mezarına giden sokak kapatılmış. izdiham olmaması isteniyor galiba. ana meydana geri dönüyoruz, tesadüfen barış koçak'ı ve murat zubi'yi görüyorum. biri denizi biri yusufu oynayan oyuncular. o an bir şok anı. barış koçak olduğunu unutyorsunuz karşınızdakinin. sanki deniz. elbet bir yerden izliyor bizleri ama o kadar da yakından olabileceğini tahmin etmemişsiniz.
yanına gidiyorum. resim çektirmek istiyorum. adı barış koçak, ama bilmeseniz deniz zannedersiniz. arka fonda nurhak'a güneş doğmaz çalıyor. ayaklarım titremeye başlıyor, tüm gün boyunca en zorlandığım an bu oluyor. 1 saat mezarlıkta kalıp geri dönüyoruz. 40 dakika daha.
akşam bir başka grupla yeniden geliyoruz. mezarların yanına gidiyoruz. şiirler okunuyor, mare nostrum diyor biri biri güneşin zaptı yakın diyor. deniz'e, yusuf'a, hüseyin'e son bir kez bakıyoruz. dönüş başlıyor. mahir de orada. ona uğramadan olmaz. ilk vurulandı mahir, alnından, ilk ölen. ona da veda ettikten sonra dönüyoruz ve 2008'in 6 mayısı her zamanki gibi kalpte hüzünle bitiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar