bugün

güney kıbrıs taki 50 bin ingiliz asker

sahip çıkalım vatanımıza tepemizdeki akbabaların haddi hesabı yok bunlar girse bunun işidide girer pkksıda sözde onları durdurmak için natoda girer ülkemiz 1 ayda yok olur .

ingiliz Daily Ekspress gazetesi ingiliz hükümetinin gerektiği takdirde tatil için Türkiye'de bulunan ve sayıları 50 bin civarı olan vatandaşlarını kurtarmak üzere askeri bir operasyon planladıklarını, hatta bu görevi gerçekleştirecek askerlerin Güney Kıbrıs'ta bulunan ingiliz üssüne gönderildikleri bilgisini veriyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamalar, kendi vatandaşlarını kurtarma girişiminin de ötesinde, adeta bir işgal planını andırır nitelikte.

işte gazetede yayınlanan o dehşet senaryosu...

Türk iç savaşına sebep olacak bir girişimle asilerin hükümeti ikinci defa devirme girişiminde bulunabilecekleri korkusuyla birlikte, ingiliz birlikleri Türkiye'nin komşusu Kıbrıs'a geçtiler ve gerektiği takdirde ülkede bulunan Britanyalı turistleri kurtarma görevine hazırlanıyorlar.

Acil durum planları hazırlayan savunma yetkilileri ve silah donanmış askerler, Özel Kuvvetler Destek Mangası'yla beraber gözde bölgelere uçarak turistleri ve aileleri evlerinde güven içerisinde tutmak için hazırlar.

edit : olum niye eksiliyorsunuz ben mi gittim kıbrısa ?