bugün

evlenmeden ilişkiye girmeye modernlik demek

bünyenin bünyeyi tanıması ve elektrik alması önemlidir. cinsellik ciddi bir iştir. akıl, tecrübe ve beceri gerektirir ki, dostlar alışverişte görsün mantığı ile cinsel bir ilişkiye girerseniz, damdaki tekir'den yada sokaktaki çomar'dan bir farkınız kalmaz.

sonuç her iki tarafı da tatmin edebilmelidir zira, tatmin olan insan mutlu insandır. bana inanmıyor iseniz; bir el aynası alın ve yaşadığınız orgazmdan sonra yüzünüze bir bakın; işte! size mutlu insan yüzü... eğer partnerinizin yüzü de aynı ifadeyi taşıyor ise, sonuç tadından yenmez.

lakin, bunu nasıl bileceğiz? olur da efendim! bünyenin bünyeye uymayacağı tutar. siz çabuk boşalırken, o geç boşalıyordur mesela... ya da hiç hoşunuza gitmeyecek bir fantazisi olabilir partnerinizin; onun için olmazsa olmaz, sizin içinse; olursa olmaz bir şeydir ne bileyim...

bir ömür boyu birlikte olmak, aynı yastığa baş koymak, aynı havayı solumak ve her sabah kalktığınızda karşınızda göreceğiniz yüzü seçmek çok ciddi bir iştir. konuyu karambole getirmek, sonucunda karambole gitme neticesini doğurabilir ki, üzülür, dövünürsünüz, lakin iş işten geçmiştir artık...

dolayısı ile evlenmeden cinsel ilişkiye girmenin; modernlik boyutundan çok, tarafların biri birilerini tüm yönleriyle tanımaları açısından gerekli olduğunu düşünmekteyim.