bugün

akp ye karşı propaganda yaparken vatan haini olmak

pkklılar ne zaman abiye giymeyi bırakıp mehmetçiğin karşısına çıkar, seküler muhalefet ancak o zaman demokratik çerçevede muhalefet yaparlar.

çünkü bunları yöneten aynı akıl. çözüm süreci için ak partiyi yerden yere vuran cehape bu gün onlarla kolkola girip gezi kalkışması, 6-7 eylül olayları, terörist leşlerine taziyeye gitmeler ... yapsada nedense tabanından en ufak bir kopma yaşamıyor.

hani ak partiye oy versinler felan da demiyorum da hadi önümüzdeki seçim için gitsinler dsp, vatan vs... sol bir partiye kaymalar olsun. ama yok bunlar yine cehapeye oy verecek %25 oyunu koruyacaklar.

benim kızdığım nokta ak partilileri biatçı olarak lanse edenler bakın şu son 3 yıldaki cehapenin durumuna bakın ve gidin başka bir sol partiye oy verin biatçı değilseniz.

lafa gelince mangalda kül bırakmayıp iş icraat noktasına gelince çiftleşme mevsimindeki mart kedileri gibi oluyorlar.

yani bunu mehapede görüyoruz mehapeye kızan gidip ak partiye veriyor, tersi durumda ak partiye kızanlar gidip mehapeye veriyor bir oy geçişkenliği oluyor.

ancak ne hassa 14 yıldır cehape ne oy alıyorsa aynı değişmiyor. 14 yıldır girilen her seçimi kaybeden bir parti inatla hala aynı oyu alıyor.

kusura bakmayın ama burda biat kültürü dünyanın başka bir yerinde yok.