bugün

1000 özel harekat polisinin ayrılmak istemesi

Lafın kısası şahsımca haklı olan memurlardır. Ki geneli gören olayları az çok analiz edebilen herkes bu şahıslara hak verecektir.

Barzani polisliği ve Barzaniye askerlik yapmaktansa poh den ayrılmayı istemek en doğru karardır. Daha akıllı ve cesaretli olan istifa eder engeli yoksa. Bugün şehit olanların hepsi pkk-Barzani çekişmesine kısacası bölgede kim hakim olacak çekişmesine heba oluyordur.

Kandırıldık onlarda kandırıldı. Birçoğu vatan sevdalısıdır içlerinde illaki çürükleri vardır yukarıda bahsettiğim olayda olduğu gibi. Ancak gelinen noktada ayrılmayı istemeleri gayet doğaldır. Devletinde vatandaşında şehitlere verdiği değer ortada.

Zaten paralı askerliği sözleşmeli erliği de tepkisel olarak yumuşak bir zemin yaratmak için yaptılar. işsizlik diz boyu yoksullukta öyle. Adam diyorki ekmek yok ocağımız kaynamıyor bari sozleşmeli er olayım kursağımıza lokma girsin ocağımız kaynasın. Şehit oluncada adamın mesleği buydu kendisi istedi gönüllüydü... Bilaller buraklar bilmem kimler onların rahatı önemli.

Biraz daha samimiyet. Ölen bunca asker bunca polis kimsenin umurunda değil artık. Sayı rakam sadece. Gelir olmayan sayının rakamın önemi yok kimsenin gözünde.