bugün

Haklı talep.
Çözüm sürecini yeniden başlatmak isteyen bir başbakan var sonuçta.
Niye şehit olsun ki?
Ya tabi...

Sene 2007 göt dondurucu bir soğukta sason dağlarının mezralarında 3 jandarma komando timi çatışmaya girmiş takviye birlik pusuya düşmüş ve bu polis özel harekatçılardan yardım istenmişti. Teröristler gittikten sonra gelen poh timleri 3 tim için valiliğin komando taburuna kadar refakat talebine uymamıştı. Bahaneleri ise bunca mesafeyi yürümemek olmuştu. Bir yuzbaşı da kendilerine gayet yerinde ve ağır bir cevap vermişti.

Öyle gözlükleri takıp terminator gibi gezmek kolay tabi. Erat bile olmaz sizden...
anlamadığım durumdur.yani bu adamlar polislikten mi ayrilmak istiyor yoksa, özel hareketi birakip baska polislik dalını mı istiyor.

ama eğer polisinlikten ayrilmak istiyorsalar zordur çünkü
o kadar maaş vs varken zordur.
hele bu issizlikte.
adam haklı tabi ki genel hizmete çekilmek istemekle.

egm'de en prestijli grup özel harekat grubudur, 2. sınıf sıradan bir polis müdüründense 4. sınıf bir özel harekattan gelme müdür çok daha saygı görür, tapılacak derecede saygı sevgi elde eder meslekte.

Memurlar arasında da kesinlikle çok prestijlidir, zaten aktif operasyondan çektikleri zamanda terör şubede çalıştırırlar genelde işlerinin ehli insandırlar.

Buna rağmen ayrılmak ister mi bir insan bu görevden ?

Gelin görün ki 300 arkadaşlarını şehit veriyorlar ve başbakan çıkıp pkkya göz kırpıyor, ne için canını verecek bu adam sırf başbakan masaya güçlü otursun diye mi ?

Yok öyle dünya canım, evet diyorsan pomeme katıl 5000 harekatçı alacaklar sen gidebilirsin.

Allah onları bahtiyar etsin, çok şey borçluyuz.
(bkz: götünden element uydurmak)
(bkz: yıl olmuş 2016 hala cumhuriyete inananlar)
(bkz: geçmiş cumhuriyet yalan haberleri)
Tükenmişlik sendromunun en fazla olduğu mesleklerden biridir polislik. çünkü devamlı emir altında ve kurallarla yaşarsın. karşında asimetrik şekilde davranan bir güç varken çok kısa sürede yetişmiş olan bu kişilerin birden sahaya çıkmaları yıprattı. Çözüm sürecinde çok rahatlardı. ama şimdi beklemedikleri yerden darbe alıyorlar. en başta siyasi irade dik durabilseydi belki polisler de dik durabilirdi. umarım bir an önce kökü kazınır terörün.
Coşmayın sakin. Kaynak cumhuriyet.
Türkiye'den ayrılsalar daha iyi. Özel harekat pinekleme yeri değildir.
Lafın kısası şahsımca haklı olan memurlardır. Ki geneli gören olayları az çok analiz edebilen herkes bu şahıslara hak verecektir.

Barzani polisliği ve Barzaniye askerlik yapmaktansa poh den ayrılmayı istemek en doğru karardır. Daha akıllı ve cesaretli olan istifa eder engeli yoksa. Bugün şehit olanların hepsi pkk-Barzani çekişmesine kısacası bölgede kim hakim olacak çekişmesine heba oluyordur.

Kandırıldık onlarda kandırıldı. Birçoğu vatan sevdalısıdır içlerinde illaki çürükleri vardır yukarıda bahsettiğim olayda olduğu gibi. Ancak gelinen noktada ayrılmayı istemeleri gayet doğaldır. Devletinde vatandaşında şehitlere verdiği değer ortada.

Zaten paralı askerliği sözleşmeli erliği de tepkisel olarak yumuşak bir zemin yaratmak için yaptılar. işsizlik diz boyu yoksullukta öyle. Adam diyorki ekmek yok ocağımız kaynamıyor bari sozleşmeli er olayım kursağımıza lokma girsin ocağımız kaynasın. Şehit oluncada adamın mesleği buydu kendisi istedi gönüllüydü... Bilaller buraklar bilmem kimler onların rahatı önemli.

Biraz daha samimiyet. Ölen bunca asker bunca polis kimsenin umurunda değil artık. Sayı rakam sadece. Gelir olmayan sayının rakamın önemi yok kimsenin gözünde.
https://www.facebook.com/...a/videos/445209132344737/
sayının tam da 1000 olması ilgi çekicidir. önemli bir konu irdelemek lazım.
profosyonel ordu diye bik bik öten salaklara zamanında o kadar yazdık çizdik ama anlamadılar. alın size profosyonel ordu. kimse maaşla ölümü göze almaz. profosyonel ordu diye bir şey yoktur. o lejyonerliktir. ama sıkıntı yok kimse merak etmesin anadolunun vatansever gençleri daha bitmedi.
ister misiniz şimdi AKP sürece geri dönsün ve geçen yazdan beri pkkya operasyon yapan asker ve polisleri hapse atsın?

Yaparlar valla. Hem de öyle bi yaparlar ki herkes ayakta alkışlar. Ergenekon operasyonu'ndan sonra her şeyi beklerim bunlardan. Hatırlarsanız askerler sanık, pkklılar tanık olmuştu.

Yazık benim ülkeme.
Ordu da polis de AKP'nin elinde oyuncak oldu.
Ya pöh kardeş, milliyetçiliğin aynı dincilik gibi "fakir fukara ölsün, sürünsün biz dümenimizi doğrultalım uyandırmayın" anlamına geldiğini görebilmen için hergün ayaklarının dibinde arkadaşlarının öldüğünü görmen gerekiyormuş demek.

Lan seni oraya "vatan savunması noktasındaaaa" diye gönderen elemanın 2 oğlu da askerlik yapmamış, şimdi seni öldürenlere 2 sene önce dokunmayın demiş, yarın için yine görüşebiliriz deniyor...

Sen daha mehter marşıyla gazı alıp vatan millet şehitler ölmez. Tabi tabi.
Yalan haber. Cumhuriyet gazetesinin her zamanki yavsakligi gazete mi pkk yayın organimi belirsiz. En son ankara terörü içinde yok aracın önüne otobüs çıkmış neymiş efendim kızcağız panik yapmış normalde asıl hedef polis miş. Cumhuriyet yazarları serefsizdir adidir hatta annesi genel çalışanı hayat kadını cocuklaridir.
vatan haini , türk devleti ve cumhuriyetinin düşmanı komünist cumhuriyet' in pkk propagandası .

(bkz: kaynak götüm)

m.a. birand denen pkkcı gebermişin çırağı değil mi başındaki.
Polisliği güzel günlerdeki 3000 küsürlük maaşı çatır çatır yiyip o üniformayla beleşten toplu taşımaya binip lafa gelince hede hüdü konuşmak için polisliği seçen iş sıkıya gelince asıl görevine gelince ödü bokuna karışan polislerdir.

Sayıları az ama çektirsin gitsinler. devlet 100 bine yakın tazminat çakıyor bunlara bu kurnazlıklarından ötürü.
kaynak: (bkz: 7nci his)
(bkz: insan veya bir penah neden devlet düşmalığı yapar)

el cevap..

(bkz: çünkü eşeğin z kinden dolayı)
karaktersiz pezevenk basın.
Siktirsin gitsinler. Bu zor dönemde arkadaşlarını yüzüstü bırakan pezevenklerin pöh'te işi ne?
yalan haberdir.
Yok lan öyle bir şey.
Dezenformasyon bunlar.

Yurt dışı görevden gelip şehadete koşan adamlar bunlar.
Babası hasta yatağındayken şehadet var deyip memlekete gitmeyen adamlar bunlar, ki bu abimiz de şehit oldu.
Cesim reisi merak edenler açsın izlesin.

Kaynak aldığınız gazete "yerlere çöp bile atmıyorlar" güzellemesi yapan paçavra.

Bırakın klavye analizi yapmayı, eğer biraz iyi niyetiniz varsa ithal ikame birşeyler üretin de vatana millete hayrınızı olsun.

Auuuuuuuuuu.
http://www.hurriyet.com.t...gitti-sehit-oldu-40088710

Yavaş gelin, ne idüğü belirsiz haberleri bırakın.
Bakın aslan gibi bir abimiz daha şehit oldu.