bugün

30 yaşında bekar erkek

Şimdi şöyle bir durum oldu son sene içerisinde e hadi ama bak 30 oldun evlenmen lazım artık. Biri de şey Dedi geçen sene abicim bak şimdi bekar Ada'mın aile ortamına girmesi de hoş olmaz bir yerden sonra Dedi bunu diyen kuzenim zira beni evliliğe itiyor kafasını siktiğim. Abi 6 ay olmuş ben kadına gideli ve aklıma bile gelmiyor şu an bütün gün yanımda kadınlarla çalışıyorum hiç birine becermek gözüyle bakmadım. Akşam çıktım spor A gittim orada da kızlar vardı hiç birinin üzerine atlamadım. Sonra çıktım alışveriş merkezine hoşlandığım konuştuğum kızı görmek için gittim elini sıkmak dışında bir şey yapmadım. Eve geldim banyo yaptım yemek yedim şimdi de bunu yazıyorum. E amına koyduğum hani günüm geçti gitti kime saldırdım kime tecavüz ettim kimi elledim ?
Geçen Zaman içerisinde aklımdan şöyle bir geçti de ulan elinde bıçakla kızı zorla götürüp tecavüz eden evli çocuk sahibi kıza tecavüz edip yakmaya kalkan orospu çocukları evli çocuk sahibi
E şimdi biz mi sapığız ? Eşcinselmiyiz ? Herşeyimiz çalışıyor işlediğimiz günah 10 dakikalık porno ve arkasından gelen mastürbasyon hepsi o kimse duymaz kimse görmez E abi nedir bu baskı neyin baskısı evlenmeyince akrabalar gidip onların karılarını kızlarını mı sikeceğimizi zannediyor nedir yani.
Ada'ma müzikle uğraşıyorum sahneye çıkıyorum konser veriyoruz diyorum Yav ne yapıcan bu yaştan sonra diyor amına koduğum.şimdi takmayım diyorum da Nasıl takmayacaksın Nasıl umursamayacaksın abi sabah akşam yan yana yaşıyoruz bu tarz insanlarla
Abi sırf hayatı işten gelip karısını sikmek olan insanların evliliği bana dayatma olarak sunmaları beni soğutan en büyük etken galiba.