bugün

yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek

Ülkede kadın mı kaldı AMK!

Kezban olmaya tecavüz ettiniz, veya bezdirip Yurt dışına vs. kaçırdınız.

Kalan da ya doğuştan Kezban yada çevreden dolayı zorla Kezbana dönmüş.

Salak, Ak trol, PKKLI, Kezban, yaşlı, para için Anasını satacak kitle vs. derken geri kala kala 3-5 kadın kaldı onu da denk getirip bulana aşk olsun!

Ha tabi kadın diye at, eşek, keçi koyun demeden her şeye atlayan, versen dağı taşı sikecek, sadece flirt ettiği, eli eline değeni, kerhanede yattığın vs. sevgiliden sayan bir kitle için evdeki klozetten, giydiği ayakkabıya kadar her şey sevgilisi AMK. Bindiği otobüsü versen egzozunu sikecek bir çoğunluğun olduğu ülke burası.

Yakışıklı olan adamın biraz da beyni varsa muhtemelen kendine denk, eş değer birilerini arıyordur. Bir de kendince belirli standartları varsa vay haline!

Böyle olup Rusları sevindiren çok adam vardır eminim. Saatine 200 Dolardan gelen Rus hatun genelde böylelerine 200 Dolara bütün gece gider.

Eh şuursuz kezbanın biri ile sırf ayda bir 3 dakika düzüşeceğim diye boş boş geyiklere girmek, sürekli makyaj malzemesi, istagram muhabbetinin dinlemek, ayda en az 20 defa çıkıp her seferinde minimum 200 TL harcamak yerine,

irina Shayk standartlarında, insanın standart kapasitesinin 3 kat artırıp 3 kat daha uzatan bir Rus hatuna 200 Dolar ödeyip, bütün gece dur durak bilmeden hatunun orgazm seslerini dinlemek daha enteresan gelir kimine! Taaaa ki standartlarına uygun birini bulana kadar!!!!!
güncel Önemli Başlıklar