kurt paketi

doğudaki teror sorunun hala açlık ve sefalet olduğunu sanan insanların belli periyotlarla düştükleri hatalardan sadece birisidir. bu adamlar sizden para pul,iş, eğitim..vs istemiyorlar. pkk türkiye cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğüne kast etmiş ve toprak sadece toprak isteyen bir örgüttür. bunu pkk nın yayın yapan tüm organlarından temaşaa edebilrsiniz. dün dil istediler verdin, bugun federasyon istiyorlar. onu da versen bağımsızlık isteyecekler. bunun sonu yok. eline silah alıp pkk'lı olmuş herkesi ikna ile değil hakettiiği biçimde etkisiz hale getireceksin. son dönemlerde anlaşılan odur ki teror sorunu en iyi silah yoluyla çözülmektedir.

ayrıca meselenin diğer bir yanı ise "kimin parasını kime veriyorsun?" kısmıdır. bugün istanbul'un en zengin adamları kürtler olup hemşehrileri dilediği gibi şehirlere göç edip işgal edebiliyorlar. sen sınırötesi operasyon yap, rakiplerin bunu kullanarak doğudaki oy oranını düşürsün sonra benim paramla git kaybettiğin oyları geri toplamaya çalış. yok öyle yağma. bugün kaçak elektrik, kaçak su, kaçak akaryaakıt, kaçak x, yeşil kart..vs işine gelince arkadaşlara pozitif ayrımcılık yapıyorsun. türkiye cumhuriyetine hiçbir şekilde isyan etmemiş ve hatta gönül dahi koymamış bir kişi olarak verilen parada hakkım varsa helal etmiyorum.
© copyright 2005 - 2026