türk olduğu için özel olduğunu sanan tip

cahil cühela yazarların ne kadar çok olduğunu göstermiş bir başlıktır. dünya tarihinde yapılanlar bellidir. kişilere özel durumlar olduğu gibi uluslara özel davranışlar ve durumlar mevcuttur.

örneğin japonlar - koreliler onurludur. ermeniler ve araplar pislik ve kalleştir. bu net sabit bir durum. tarih diye bir şey var allahtan.

sen hümanist olan tatlı su solcusu veya dinci yobaz. gelip bu milletler eşit dersen sana gerizekalı demekten başka çarem kalmıyor.

Türkler tarih boyunca övgülere layık olmuş bir millettir. kurduğumuz devletlerin hepsi ses getirmiştir. sayısız kere avrasyaya hakim olduk.

dünyaca ünlü komutanlar yetiştirdik. en doğudan en batıya her ülkeyi titrettik.

bir türk atalarının ne yaptığını öğrenip kendinde bu kudreti bulabilir. atatürk'ün dediği gibi.

ama bu topraklar çok fazla mankurt sütü bozukta yetiştirdi. sözlükten de gördüğümüz üzere. kendimi leş ermenilerle - kalleş orta doğu maymunu araplarla - suriyeli vatan haini olup ülkesini terk edenlerle ve etnik çöplük olan k*rtlerle bir tutmam. bu atalarıma en büyük ihanet olur.

üstün olduğumuzu düşünmüyorum. biliyorum.

şu an türkiye'deki toplumun bozulması tamamen milliyetçiliğin es geçilmesinden dolayıdır. nerede etnik döküntü var ülkemizde barındırıyoruz. hepsinden tiksinmekteyim.

hümanizm dünyanın hiç bir döneminde realist düzeyde yarar getiren bir düşünce olmamıştır. çünkü insan doğası asla böyle bir yapıya uygun değildir. güçlü ve üstün olan yaşamayı hak eder.