bugün
- rafadan yumurta kaç dk olmalı10
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın16
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları7
- rakının ülseri geçirmesi5
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi6
- öbür sözlük5
- elin bir başka kadının eline değmesi4
- nato zirvesine katılacak yazarlar3
- beybi leydi'nin ayakları3
- bugün arjantin mısır maçı saat 19 da trt 1 de3
- velvet31
- yoğurt11
- çalışmadan rahat yaşamanın yolları3
- hayata direnmek5
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- yazarların mezun olduğu okullar6
- pernado bey birader bey2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- saraca finch house21
- pforzheim şu an 30 derece2
- ölmesi gereken türk gelenekleri5
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım4
- günün şiiri23
- yaşamak gibi ölmeyi de hak etmeli insan3
- din kardeşimiz filistin6
- sigara molası2
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek4
- bic çakmak2
- ben bu çağa ait değilim2
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi4
- dövmesi olan erkek7
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- melankolik2
- sigarayı günde 1 dala düşürmek5
- nike2
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- öbür sözlükte yazan biriyle ciddi düşünür müsünüz2
- erdoğan'ın trump'ı havaalanında karşılaması2
- daha 17 dizisi2
- seksli rüyalar görmek6
- psikiyatri servisinde bir kızla tanışmak3
- çorabın tekini yutan çamaşır makinesi3
- sözlüğe nude atar mısınız6
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- jagermeister4
beni çok sevmiştin hatırlıyorsun. çok ağlıyordun benim için ve ben seni çok ağlatıyordum. nasıl bilebilirdim ki böylesine sevilmenin değerini? ben daha öncesinde hep tektim ve bunu hep ben seçmiştim. ama sen öyle sevmiştin ki, senin o büyük aşkına, o kocaman kalbine karşı koyamamıştım. ve nihayet sana teslim olmuştum. 11 ayım geçti seninle. nerdeyse her günümüz beraberdi ve bir gün görmeyince özlüyorduk birbirimizi hatırlıyorsun. ve gerçekten ben de özlüyordum. sana karşı çok fazla, ama çok çok fazla hata yaptım. sen beni hep affettin. hiç uğraştırmadın beni hep affettin. ama hepte uyarıda bulunmuştun. ben bunları affediyorum ama, bunlar affı bu kadar ucuz olabilecek şeyler değil, sen benim hep aşkımdan yiyorsun demiştin. ama gözüm, senin bana duyduğun aşktan öyle kördü ki... ne bilebilirdim çok ciddiydin. ama çok ciddiymişsin. gidişin bıçak gibi oldu. bir anda kestin her şeyi. ve ben gerçekten ikna oldum prensesim... aşkından yemişim hep. ve bana artık aşık değilsin, yaklaşık 2-3 aydır...
sonra uğraştım, biliyorsun. sana her yanaşmaya çalıştığımda beni paramparça kırdın, ezdin, yıktın. ama ben hep sana karşı yaptığım hataları düşünerek, senin yaptıklarının, benim yaptıklarımın yanında birer hiç olduğunu düşündüm. ama bir yerden sonra sana her yaklaşışımda kalbimin binkez paramparça olacağını anladım ve artık bıraktım. kısa bir süre herkese haber saldım, bana senden haber getirsinler diye. ve duyduğum tek bir şey bile içimi rahatlatacak şeyler değildi. hep göz yaşı olarak, kalbime efkar olarak düştü. hatta daha bile ötesi... çok, çok, çok, çok kötü şeyler olarak.
ve sonra ben önüme bakmaya çalıştım. ve baktım da. hep biliyordun, beni seviyorlar... yine beni sevecek birini buldum. beni çok sevdiğini iddia ediyor. ama ben çok soğuk davranıyorum ona, çünkü sıcak davranamıyorum. aklıma sık sık sen düşüyorsun. ve ben sana hep derdim, hatırla... "allah ayırmasın yollarımızı sevgilim" derdim, ayırdı. ve derdim ki "düşünsene bir gün gelecek ve sen başka erkekle, ben başka kızla, bir mekanda karşılaşacağız... bunun diğer adı ölümdür" demiştim. şimdi gittiğim her yerde o ölüm anının gelmesini bekliyorum. aslında korkuyorum...
bilmiyorum benim güzel kızım, seni çok özlüyorum. sana sarılmak, seni öpmek, bana yaptığın annelikler...
nasıl güzeldik biz.
hatırlıyor musun bizi?
ben unutamıyorum.
sonra uğraştım, biliyorsun. sana her yanaşmaya çalıştığımda beni paramparça kırdın, ezdin, yıktın. ama ben hep sana karşı yaptığım hataları düşünerek, senin yaptıklarının, benim yaptıklarımın yanında birer hiç olduğunu düşündüm. ama bir yerden sonra sana her yaklaşışımda kalbimin binkez paramparça olacağını anladım ve artık bıraktım. kısa bir süre herkese haber saldım, bana senden haber getirsinler diye. ve duyduğum tek bir şey bile içimi rahatlatacak şeyler değildi. hep göz yaşı olarak, kalbime efkar olarak düştü. hatta daha bile ötesi... çok, çok, çok, çok kötü şeyler olarak.
ve sonra ben önüme bakmaya çalıştım. ve baktım da. hep biliyordun, beni seviyorlar... yine beni sevecek birini buldum. beni çok sevdiğini iddia ediyor. ama ben çok soğuk davranıyorum ona, çünkü sıcak davranamıyorum. aklıma sık sık sen düşüyorsun. ve ben sana hep derdim, hatırla... "allah ayırmasın yollarımızı sevgilim" derdim, ayırdı. ve derdim ki "düşünsene bir gün gelecek ve sen başka erkekle, ben başka kızla, bir mekanda karşılaşacağız... bunun diğer adı ölümdür" demiştim. şimdi gittiğim her yerde o ölüm anının gelmesini bekliyorum. aslında korkuyorum...
bilmiyorum benim güzel kızım, seni çok özlüyorum. sana sarılmak, seni öpmek, bana yaptığın annelikler...
nasıl güzeldik biz.
hatırlıyor musun bizi?
ben unutamıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar