bugün

bursa altinci kitap fuari

Yine ve her zaman olduğu gibi Yalova yolu'nda Buttim yanındaki TÜYAP Bursa uluslararası fuar ve kongre merkezi'nde yapılacak olan ve bursa kitap fuarları'nın altıncısı olacak kültürel etkinliktir. 1 Mart - 9 Mart 2008 günleri arasında, 1 - 8 Mart arası 11:00 - 20:00, son gün olan 9 Mart 2008 tarihinde ise 11:00 - 19:00 saatleri arası fuar alanı açık olacaktır. Nilüfer'den,Heykel'den ve Uludağ üniversitesi Görükle kampüsü yurtkur yurtları'nın önünden muhtelif saatlerde fuar alanına otobüsler kaldırılacak,ayrıca bunun haricinde her 30 dakikada bir biletli olarak belediye otobüsleri fuar alanına ring seferi yapacaktır.

Kanımca bu kültür şenliğine katılmak,yayınevlerinin standlarında yeni çıkan çalışmaları incelemek, hele hele benim gibi üniversite öğrencisiyseniz büyük bir yük olan ders kitabı masraflarını da göreceli olarak daha da azaltabilmeniz adına bu fuar büyük bir fırsattır.

Fuar programı henüz açıklanmamıştır* * Belirlenen alanlardan kaldırılacak olan ve fuara direkt gidecek otobüslerin sefer saatleri ve fuar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için lütfen tıklayınız: http://www.bursakitapfuari.com