bugün

15 kasım 2015 cemaat kanallarının kapanması

"öküz öldü ortaklık bozuldu" ne güzel söz...

"bıldırki hurmalar götümü tırmalar" bu da çok güzel söz ...

ülkemizin masum olmayan siyasi fanatiklerinin birbirlerine bok attığı, zamanında ahbap çavuş olan omurgasızların şimdilerde düşman olduğu ortamda bir tarafın diğer tarafa vurduğu darbedir.

neresinden baksan ahlaksızlık, neresinden baksan hukuksuz, neresinden baksan adaletsiz olan ülkemde yaşanan pislik bir sansür...

sayın cemaatçi gördün mü şimdi ebenin amını tersten ? "Zaman"'ında hükümetle iş tutup zulmettiğin sol cenah şimdi aynısı sana yapılınca sesini çıkarmıyor. çok fena göte geldin.

bir sözüm de akp fanatiklerine. hani bu sizin eski dost cemaat kişileri " Allah var " , " ölüm var " diyorlar ya hani ( sanki kendileri yapınca Allah , ölüm yoktu ) ama yine de haklılar. bu kadar fanatik olduğunuz bu kadar şuursuzca taptığınız bu kadar boyun eğdiğiniz bu dönem bitecek. devran dönecek sayın partili... senin de götüne girecek haberin olsun.

son sözüm de sözde sol cenaha. hani "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" yoktu ? sana yapıldığında verdiğin tepkiyi neden başkasına yapılınca veremiyorsun? evet sevmeyebilirsin. nefret ediyorsun biliyorum. fakat şimdi sesinizi çıkarmazsanız ileride yine siz zararlı çıkacaksınız. Hakkı, adaleti, özgürlüğü savunanlar bunu her ortamda koşulsuz şartsız yapmak zorundalar. aksi taktirde duruma göre hareket etmek pek samimi olmaz.