bugün
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor7
- sözlük kızlarının kombinleri16
- akepelilerdeki imamoğlu korkusunun asıl nedeni3
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- tai lung52
- ne kadar yaşlısın19
- ankete gelin beyler27
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği10
- ben gökten inen ekmeğim5
- sarapci koala40
- terörsüz türkiye5
- kızarmış ekmek10
- azerbaycan2
- kendine yabancılaşmak10
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sdg ypg'nin kendini fesh etmesi3
- ilk buluşmada hesabı kim öder2
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- duvara karşı4
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- athletic bilbao2
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası3
- sevmediğiniz yazarlar14
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- çam kolonyası2
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- gürcistan6
- narsist kişilik bozukluğu2
- 26 ağustos 20262
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak2
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- iskoçya4
- beypazarı2
- reis5
- temu'dan giyinmek4
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi6
- mecburi eğitim meselesi3
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- yasak elma2
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- bir soru sor7
- her dönerin adamı5
- 26 ağustos 2026 madencilerin saray'a yürümesi2
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- ben de reise oy vericem13
- bikini3
Türkiye`nin en sağlam host ve alan adı sağlayıcı firmalarından birisidir. Her webmaster mutlaka adını duymuştur. Hizmetlerinden bağzıları Sanal Sunucu, Fiziksel sunucu , bulut sanal sunucudur. http://www.buluthosting.com.tr/
Bildiğimiz gibi birçok Hosting ve sunucu firması bulunmakta. iyi ama benim alacağım Hosting veya sunucu kullanıcılarım için hızlı bir şekilde gezinmesini istiyorum, diyorsanız sizler için önereceğimiz firmayı tanıtıyoruz.
Bir çok firma Hosting verirken cpu sınırlı verirler yani size bir sunucunun birkaç müşteriye dağıtılması sonucunda oluşan %10 veya %20 olarak cpu veriyorlar. Sitenizin hiti 2k ve üstü için çok az bir miktar büyük ihtimalle sitenizin yakın zamanda suspended atacaklardır. Bunu nasıl düzelteceğim diyorsanız. Sanal sunucu alabilirsiniz, sanal sunucu ile kendi sunucu bakımınızı cpu, ram gibi özelliklerini artırabilirsiniz. Sunucuda en önemli unsurlardan biri olan cpu kullanıcılarınız için rahat gezinebilme ve işlem yapabilme imkanı sunmakta. Tabi bunun yanı sıra cpu artırdım ram az olsa da olur derseniz siteniz eskisi kadar olmasa da yavaş olacaktır. SSD HDD alırsanız sunucunuzda hızlı işlemler yapabilirsiniz.
bulut_hosting
Bulut sanal sunucu ile kendinizin belirlediği özellikler ile sunucu alabilirsiniz. ileride bu belirlediğiniz özellikler yetersiz geldiğinde, sitenizi taşımadan özelliklerinizi sağlar.
Sizde hemen sitenizin yavaşlığından kurtulmak istiyorsanız buluthosting.com.tr sizi bekliyor..
Bildiğimiz gibi birçok Hosting ve sunucu firması bulunmakta. iyi ama benim alacağım Hosting veya sunucu kullanıcılarım için hızlı bir şekilde gezinmesini istiyorum, diyorsanız sizler için önereceğimiz firmayı tanıtıyoruz.
Bir çok firma Hosting verirken cpu sınırlı verirler yani size bir sunucunun birkaç müşteriye dağıtılması sonucunda oluşan %10 veya %20 olarak cpu veriyorlar. Sitenizin hiti 2k ve üstü için çok az bir miktar büyük ihtimalle sitenizin yakın zamanda suspended atacaklardır. Bunu nasıl düzelteceğim diyorsanız. Sanal sunucu alabilirsiniz, sanal sunucu ile kendi sunucu bakımınızı cpu, ram gibi özelliklerini artırabilirsiniz. Sunucuda en önemli unsurlardan biri olan cpu kullanıcılarınız için rahat gezinebilme ve işlem yapabilme imkanı sunmakta. Tabi bunun yanı sıra cpu artırdım ram az olsa da olur derseniz siteniz eskisi kadar olmasa da yavaş olacaktır. SSD HDD alırsanız sunucunuzda hızlı işlemler yapabilirsiniz.
bulut_hosting
Bulut sanal sunucu ile kendinizin belirlediği özellikler ile sunucu alabilirsiniz. ileride bu belirlediğiniz özellikler yetersiz geldiğinde, sitenizi taşımadan özelliklerinizi sağlar.
Sizde hemen sitenizin yavaşlığından kurtulmak istiyorsanız buluthosting.com.tr sizi bekliyor..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar