bugün
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz10
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- trileçe7
- en gıcık olunan şoför tipleri7
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- anne pizzası3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- giysi fiyatlarının uçması7
- putin türkmüş11
- türk vatandaşları türktür9
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- true'nin libidosu neden yüksek7
- true'nin acile kaldırılması9
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak2
- osuruktan şiirler41
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türkiyeli olmak4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- sonsuza kadar yaşamak3
- her şeyi hatırlayan insan3
- muslettin amca4
- ince memed4
- tek adam4
- mahalle kültürünün yok olması4
- ilk öpüştüğüm kız6
- dinci şairler4
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- patlayan şekerli matcha2
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- sözlük erkeklerinin şortları2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- kill bill vol 33
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- vexillarius the slayer3
- babülmendep boğazı2
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
orospu çocuğu birinin yapacağıdır.
bugün bir arkadaşım, topkapı'da yalnız ve biçare bulduğu ve evine götürüp kurtardığı kediyi iş yerine orada yaşasın diye götürmüş.
orada da yan mağazada pek tanımadığı ama kediyi seveceğim diye sahiplenmek isteyen birine emanet etmiş.
sabah işe gitmiş, buna rastlamış ve bu piç demiş ki ben kediyi bilmem ne yaptı diye hırpaladım.
ulan demiş sen ne yaptın sana kediyi emanet ettik seveceğim diye aldın!
nerede kedi diye sorunca veterinere götürdüler demiş.
siker misin sabaha mı bırakırsın?
arkadaş haklı adamı dövse işten atılır güvenlik elamanı çünkü şikayet ederler. biraz da arkadaşın yapısı buna müsait değil. yani kavgacı değil. ve kınanamaz.
ama samimi söylüyorum bunu bana bana dese çılgına döner kavgaysa kavga ölümse ölüm o kedinin hakkını sike sike alırdım o orospu çocuğundan.
dedim de zaten arkadaşa beni götürsene oraya diye, yok dedi kardeşim ben hukuka gideceğim dedi öyle kaldı mesele.
çabuk git resimlerini çek kedinin hayvan severler dernekleri filan var başvuralım dedim ama bakalım o biraz meseleyi uzatma taraftarı değil, dedim ya yapı olarak ve iş yerindeki sıkıntılar olarak pek üstelemek istemiyor meseleyi, ulan dedim al onu iş çıkışı bir yere çek döv amk itini madem iş sıkıntı çıkarırsa, sustu.
bu işler de biraz bizler de suçluyuz sanki, aman siktir etci oldukça bu millet daha da azıcak delirecek bilmiyoruz bunu, kediyi ben de çok sevmiştim. o da beni. evlat acısı gibi koyuyor adama elden bir şey gelmeyince ve acısını hissedince. umarım kedinin ahı yer de kalmaz.
bugün bir arkadaşım, topkapı'da yalnız ve biçare bulduğu ve evine götürüp kurtardığı kediyi iş yerine orada yaşasın diye götürmüş.
orada da yan mağazada pek tanımadığı ama kediyi seveceğim diye sahiplenmek isteyen birine emanet etmiş.
sabah işe gitmiş, buna rastlamış ve bu piç demiş ki ben kediyi bilmem ne yaptı diye hırpaladım.
ulan demiş sen ne yaptın sana kediyi emanet ettik seveceğim diye aldın!
nerede kedi diye sorunca veterinere götürdüler demiş.
siker misin sabaha mı bırakırsın?
arkadaş haklı adamı dövse işten atılır güvenlik elamanı çünkü şikayet ederler. biraz da arkadaşın yapısı buna müsait değil. yani kavgacı değil. ve kınanamaz.
ama samimi söylüyorum bunu bana bana dese çılgına döner kavgaysa kavga ölümse ölüm o kedinin hakkını sike sike alırdım o orospu çocuğundan.
dedim de zaten arkadaşa beni götürsene oraya diye, yok dedi kardeşim ben hukuka gideceğim dedi öyle kaldı mesele.
çabuk git resimlerini çek kedinin hayvan severler dernekleri filan var başvuralım dedim ama bakalım o biraz meseleyi uzatma taraftarı değil, dedim ya yapı olarak ve iş yerindeki sıkıntılar olarak pek üstelemek istemiyor meseleyi, ulan dedim al onu iş çıkışı bir yere çek döv amk itini madem iş sıkıntı çıkarırsa, sustu.
bu işler de biraz bizler de suçluyuz sanki, aman siktir etci oldukça bu millet daha da azıcak delirecek bilmiyoruz bunu, kediyi ben de çok sevmiştim. o da beni. evlat acısı gibi koyuyor adama elden bir şey gelmeyince ve acısını hissedince. umarım kedinin ahı yer de kalmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar