bugün

hedef 2023 nedir 2023 te ne olacak sorunsalı

Cahil yobazların Lozan antlaşmasının sona ereceğini sandığı tarihtir. Oysaki Lozan'ın antlaşması Türk Cumhuriyeti devleti var oldukça sonsuza dek devam edecek Türk Cumhuriyeti devleti ulus ve Uluslar arası politikalardır!!


Yani yobaz, cahillere göre eyalet sistemi, başkanlık sistemi altında Türkiye'nin kantonlara (Özerk eyaletlere) bölüne bileceğini, bunlardan bir tanesinin bütün Güney ve Doğu Anadoluyu içine alacak (Kuzeyde Artvin, Sivas, Güney da Adana ve Antalya'da dahil olmak üzere) sözde bağımsız kürdistan olacak, Karadeniz bölgesinde bir Rum, Laz, Gürcü ağırlıklı bir kanton olacak!

Devletin yönetim biçimi başkanlık sistemi adı altında yarı hilafet benzeri bir sisteme dönüştürülecek, bütün okulların taamı imam hatip olacak, eğitimde türban mecburi olacak, Ana Yasa tamamen değiştirilip içerisine şeriattan kurallar serpiştirilecek, Ayrıca devletin ismi ve bayrağı değiştirilecek, Türk ismi ana yasadan çıkarılıp, Türk Milleti kavramı değişecek, Devletin resmi ili Türkçe olmaktan çıkaracak!

Kısaca BOP projesinin gerçekleştirilip Türklerin Anadolu, Orta Doğu ve Mezopotamya'daki varlığına tamamen son verilecek! Sonra Ninelere taşşak takılıp dede yapılacak!!!!

Tabi hayal edilen budur! Ama aslında olacak olan bunu hayal edenlerin sokaklarda kurşuna dizilip, Leşleri Elektrik direklerin baş aşağı asılıp, zamanında Giresun kalesindeki çengellere asılanlar gibi şehirlerin en yüksek yerlerine asılıp ibretlik olsun diye sergileneceğidir!!!

Asıl olacak olan ise eğer Türk halkı ülkeyi kendi rızası ile böldürmeden, Balkanlarda yapılan gibi " Biz silahsızlanmalı da diğerlerinin tamamı silahlansın, sonra anamızı ağlatsın" demezse, Ordu 2002-2012 yılları arasında olduğu gibi baskıya alınıp büyümesi ve gelişmesi engellenmezse ve şu an tekrar başladığı gibi teknolojik alt yapısını da bu hızla geliştirirse büyük olasılık 2023 yılında dünyada ABD, Rusya, Çin arasında 4. büyük ve güçlü ordu olarak girecektir! Ayrıca ürettiği silah ve teknolojiyi bütün Asya Kıt'asına satan dünyadaki 3. büyük silah üreticisi haline dönüşür!

Teröre yapılan operasyonlar hiç durdurulmadan, hatta şiddeti 10 kat artırılarak sürekli şekilde (Hangi hükumet gelirse gelsin) devam ettirilirse zaten terör 1 yılda iyice biteceği gibi 2023 yılında ülkede terör yapabilecek hiç bir terörist örgüt kalmaz! Bu topraklarda terör ufak çaplı da olsa her daim var olacak, Türk halkı bununla yaşaması gerektiğini ve sürekli bununla mücadele etmesi, galiyle teröre hiç boşluk vermeden en ağır şekilde karşılık vermesi gerektiğini anlamalı! Terörün iyice belinin kırılması da ülke için katrilyonlarca dolarlık kar demektir!

Ancak ordunun sağlayacağı böyle bir güç evlet olarak da gerek dünyada söz sahibi olan devlete dönüşme, refah seviyesinin yükselmesi vb. milyonlarca getiri sağlayacak olsa da şu anki mevcut görünen iktidar ve iktidar alternatiflerinin hiç biri böyle bir gücü destekleyecek bürokratik güce, ulusal devlet politikasına, yeteneğe, niyete, imkana sahip değildir!

Kısaca Ne AKPKK, Ne Y-CHP nede Y-MHP güçlü bir devlet olacak hiç bir politikaya, istikrara sahip olmadığı gibi böyle bir niyeti de yoktur!

HD-PKK'yı zaten saymaya gerek yok, dertleri zaten Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tamamen dağılması, sürekli batağa saplanması, sürekli kaos ve çatışma ortamı, sürekli etnik çatışma çıkarmak, sürekli şekilde Türk Devleti ve Halkının vücuduna kanser gibi yayılıp güçsüz düşürmektir!

Türkiye'nin en büyük problemi meclisteki 4 siyasi partidir. Yani düşmanın en büyüğü devletin en üst kademelerindedir!

AKPKK ve HDPKK tamamen def edilip, Y-CHP ve Y-MHP'nin liderleri ve bütün yönetim kadroları def edilmedikçe bu ülke asla huzur bulamayacağı gibi orta doğuda batağında kaybolup gitmeye, Türk milleti de Anadolu topraklarından sürülmeye mahkumdur!