bugün

türk kızlarının çilesi

şimdi yazacaklarım genelde olan durumlardır.

evde oturmak yalan. gidip rahatca oynuyorlar.

ilkokulda kızlar hep bizi döverdi biz el kaldırmazdık. futbol büyük bi alanda oynanır sen sahanin ortasına dikilir ip atlarsan tabi kovarlar. koca okulda başka yer mi kalmadı. ip atlamak için özel biseye ihtiyaç yok ama futbol için kale lazım kalelerde tasinilamadigi için sadece o bölgede oynayabilirsiniz.

lisede biriyle ilişki yaşayan bir kiza kötü söz söylendiğini duymadım. ama sen gider 4 senede 10 kişiyle ilişki yaşarsan k.b bunda bi art niyet vardır.

üniversite konusundada katılmıyorum. normal yaşam tarzına göre çok uç noktalarda değilse onun hakkındada bisey denmiyor.

patronların orasına burasına bakma olayı çok nadir olur kanaatimce. genelde türk filmlerinde. bu da sadece bu ülkede degil bütün ülkeler de mevcuttur sanırım.

hamur açan kiza köylü dendiğini duymadim genelde sevilir. bakirelik ve bakirlik konusunda çok bisey demiycem ortalık karışıyor. sadece ikisininde önemli bisey olduğunu vurgulayayım.

çalışan bayan herzaman sevilir evde otur diyen kişi sayısı azdır. evde otur diyenlerin de çoğu dışarı çıkma tarzı şeyler demez.

genel olarak bakicak olursak verdiğin örnekler çok uç ve çok nadir olan şeyler. sende bunları evlenmeden önce düşünüp ona göre eş seçeceksin.