bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz25
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- benkimki9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- islamda namaz yoktur4
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- türkiye8
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- yaşar dinleyen erkek8
- anın fotoğrafı6
- humus3
- bir dönem popüler olan bölümler2
- tuğralı doblo3
- avm gezme kültürü7
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- seyyid kutub4
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- beşiktaş9
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- kendin gibi biriyle olmak4
- günün en güzel kızı3
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- dedem abdülhamid gah gah2
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı5
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- güne bir şarkı bırak5
- kahvaltı9
- futbol3
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- süper lig2
- sevilmek3
- nakit para taşımamak4
- boyumun 2 cm kısalması22
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- mazot 100 tl olacak2
ne zaman astronomiyle ilgili bir gelişme olsa bir klişe de yaşanmak için hep hali hazırda bulunur. ''acaba yeni bir yer, yeni bir hayat ya da yeni birilerini mi bulduk''? beyler yeni bir yer bulsak dahi en yakınımızdakileri keşfedeli çok uzun zaman oldu ve tamamında hayat yok. velev ki çok çok uzakta hayat olduğuna inandığımız bir gezegen bulalım ne olacak? insansız uzay araçlarının kendi güneş sistemimizdeki plutona bile ulaşması yıllar sürerken içinde insan olan araçlar daha aya adam akıllı seferler başlatmamışken yüzlerce, milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki mesafelere insanlı mı gideceğiz? yapmayın dibimizdeki marsa bile hayat var mı yok mu diye öğrenmek onlarca yıl aldı.
tamam keşif yapmak yeni bir şeyler öğrenmek gerçekten heyecan verici güzel bir şey ama her defasında '' acaba hayat var mı'' gibisinden muhabbetler dönünce gerçekten sinir oluyorum yahu varsa bile sen ve en az bir kaç kuşak torunun daha gidemeyecek oraya sakin ol.
aynı muhabbet döndüğünde bazıları da uzaylıları, başka yaşam formlarının varlığını gündeme getirip ordan sansasyonel bir şeyler medet umuyor. ve genellikle beni şaşırtan şey bunu gündeme getirlenlerin aynı zamanda insanı evrenin merkezinde görmeyenlerin olması. (ben insan evrenin merkezindedir demiyorum buraya dikkat ben ikisini de demiyorum) yahu madem sen evrenin merkezinde değilsin neden dünya dışında bir yerlerde yaşayan bir şeyler varsa onu sen buluyor, keşfediyorsun? yani neden olası bir keşifte kendini merkez alıyorsun? aha dünya kaç milyar yıldır burada neden onlar gelip bizi bulmadı? ''efendim evren çok çok çok büyük olabilir'' tamam olabilir ama olmayabilirde ve milyarlarca yıldır tencere kapaklarını ufo zanneden insanlar dışında gökten gelen bir misafire şahitlik eden birilerinin olmadığını göz önüne alırsak başka canlılar bulma konusunda biraz daha umutsuz olmanızı ya da en azından umutlanmamanızı öneririm.
işin özeti nasa her yıl yeni bir şeyler buluyor her defasında da bir tarafta felaket tellalları bir tarafta ütopya simsarları mesaisine başlıyor. yapmayın. fazla bir şey istemiyorum lan biraz gerçekci olun sadece.
tamam keşif yapmak yeni bir şeyler öğrenmek gerçekten heyecan verici güzel bir şey ama her defasında '' acaba hayat var mı'' gibisinden muhabbetler dönünce gerçekten sinir oluyorum yahu varsa bile sen ve en az bir kaç kuşak torunun daha gidemeyecek oraya sakin ol.
aynı muhabbet döndüğünde bazıları da uzaylıları, başka yaşam formlarının varlığını gündeme getirip ordan sansasyonel bir şeyler medet umuyor. ve genellikle beni şaşırtan şey bunu gündeme getirlenlerin aynı zamanda insanı evrenin merkezinde görmeyenlerin olması. (ben insan evrenin merkezindedir demiyorum buraya dikkat ben ikisini de demiyorum) yahu madem sen evrenin merkezinde değilsin neden dünya dışında bir yerlerde yaşayan bir şeyler varsa onu sen buluyor, keşfediyorsun? yani neden olası bir keşifte kendini merkez alıyorsun? aha dünya kaç milyar yıldır burada neden onlar gelip bizi bulmadı? ''efendim evren çok çok çok büyük olabilir'' tamam olabilir ama olmayabilirde ve milyarlarca yıldır tencere kapaklarını ufo zanneden insanlar dışında gökten gelen bir misafire şahitlik eden birilerinin olmadığını göz önüne alırsak başka canlılar bulma konusunda biraz daha umutsuz olmanızı ya da en azından umutlanmamanızı öneririm.
işin özeti nasa her yıl yeni bir şeyler buluyor her defasında da bir tarafta felaket tellalları bir tarafta ütopya simsarları mesaisine başlıyor. yapmayın. fazla bir şey istemiyorum lan biraz gerçekci olun sadece.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar