bugün
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm9
- parcalandim toparlanamiyorum311
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok9
- türkler ile moğollar kardeştir11
- foşik törklörön liginde birinci amedspor3
- emeviler5
- vercenmi3
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- salah yaylası2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı29
- erkeklerin kadınlardan daha çok dedikodu yapması2
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- başlık açma3
- claudian clouds43
- game of thrones taki kerhaneci17
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak3
- ölümden korkuyor musunuz34
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- anın görüntüsü25
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- beşiktaş6
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- sözlük kızları dertleşiyor14
- okan buruk13
- mekkeli müşrikler5
- şabos goy3
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- güne bir alıntı bırak3
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- akşam trafiği3
- en son ne yediniz3
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- zorunlu eğitim6
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- yazarların vasiyetleri3
- dyson5
- genel ev sloganları5
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- savunma sektörü3
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- barzani'nin bağdat'tan silah ve bütçe istemesi2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
Ankara dışına çıktığım her fırsatta uğradığım kafedir.
Güleryüzlü personeline gülümsediğim, kulağımı okşayan şarkılara eşlik ettiğim, "oha menüye bak" diyerek şoka girdiğim kafedir.
Sahibi ve çalışanlarının partilere atlarla katıldığı kafedir.
Görükle'de huzurun, muazzam şarkıların, mükemmel insanların, muhteşem yemeklerin adresi olan kafedir.
Görükle'de bulunan bütün kafelerden farklıdır. Günün menüsü sadece insanlara değil atlara da hitap etmektedir. Çalışanları okulu bitirememiş öğrencilerdir.
Güzel müziklerini güzel çayla, güzel çayını da güzel gözleme ile süsleyen kafedir. Bu kafeye giderken yanıma yedek pantolon alırım. Zira sandalyelerdeki çivilere pek dikkat edemiyorum.
Öğrenci öğrenciyi kazıklamaya çalışmadığından fiyatları uygundur. Çiviler ve köpekler büyük problem olabilir ancak ısıtma sorunu daha önce gelmektedir.
Görükle'de üstünde kafe olmayan kafelerdendir. Karı kız kesmeye gelen olmaz. Herkes kendi halindedir.
Her görükle'ye gidişimde mutlaka gezip görmek için uğrarım.
Belirli gün ve saatlerde atların da kafede takıldığını görmeniz mümkündür. Ben daha göremedim.
Burada takılan atlarla ve kulak okşayan şarkılarlA dergi çıkarması yakın olan kafedir.
Yeni yapılan mavi direklerin sevildiği kafedir. Sadece uzun boylu sakallı elemanları sevilmemektedir.
Kesin o çivileri de uzun boylu sakallı eleman çakmıştır.
Güleryüzlü personeline gülümsediğim, kulağımı okşayan şarkılara eşlik ettiğim, "oha menüye bak" diyerek şoka girdiğim kafedir.
Sahibi ve çalışanlarının partilere atlarla katıldığı kafedir.
Görükle'de huzurun, muazzam şarkıların, mükemmel insanların, muhteşem yemeklerin adresi olan kafedir.
Görükle'de bulunan bütün kafelerden farklıdır. Günün menüsü sadece insanlara değil atlara da hitap etmektedir. Çalışanları okulu bitirememiş öğrencilerdir.
Güzel müziklerini güzel çayla, güzel çayını da güzel gözleme ile süsleyen kafedir. Bu kafeye giderken yanıma yedek pantolon alırım. Zira sandalyelerdeki çivilere pek dikkat edemiyorum.
Öğrenci öğrenciyi kazıklamaya çalışmadığından fiyatları uygundur. Çiviler ve köpekler büyük problem olabilir ancak ısıtma sorunu daha önce gelmektedir.
Görükle'de üstünde kafe olmayan kafelerdendir. Karı kız kesmeye gelen olmaz. Herkes kendi halindedir.
Her görükle'ye gidişimde mutlaka gezip görmek için uğrarım.
Belirli gün ve saatlerde atların da kafede takıldığını görmeniz mümkündür. Ben daha göremedim.
Burada takılan atlarla ve kulak okşayan şarkılarlA dergi çıkarması yakın olan kafedir.
Yeni yapılan mavi direklerin sevildiği kafedir. Sadece uzun boylu sakallı elemanları sevilmemektedir.
Kesin o çivileri de uzun boylu sakallı eleman çakmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar