bugün

ırkçılık

Türkiye'de bulunmasını normal karşıladığım hede. Eksiye basarsın acele etme önce oku, içeride bir süz ondan sonra davran. Doğduğum yerin yakınlarında çingene mahallesi vardı, daha çocuktum bahçeden montlarımı çaldılar. Mahallenin insanı onlar diyen delikanlı abilerimiz gittiler geri aldılar. Bisikletim çalındı bulamadık. Köpeğimi çaldılar, bahçemizdeki dut ağacına izinsiz çıkıyorlar diye annem bağırdı camları kırıp kaçtılar. ilk dayağı, kazık kadar olmuş otuz yaşlarında iki tane çingeneden yedim. 12 yaşımdayken halama aldığım maltepe sigarasını elimde görüp istediler vermedim diye. Bu olay üzerine ailem toplanıp amcamlar, dayımlar silahla mahallede onları bulup tekme tokat dövdüler. Şikayetçi oldular adam yaralamadan iki amcam içeride yattı.

Mahallede duramadık evimizi satıp uzaklaştık. Ben şimdi nasıl bu ırkı sevip sayayım? Dedim ya acele etme eksilersin okumaya devam et.

Gelelim kürtlere, azınlık vatanseverler dışında çoğunluğu terör ile beslenen ve hakkını 20 yaşlarında günahsız anadolu çocuklarına silah doğrultarak alabileceğini zanneden, ve bu mantığı savunan bir zihniyetin ırkına nasıl lanet etmeyeceksin? Her şehrin en dandik ve sevilmeyen semti kürtlerin bol olduğu yerdir. Neden? çünkü en çok suç işlenen bölgedir ve her türlü pislik döner, medeniyet yoktur. Medeniyetin olmadığı yerde sosyalleşme olmaz, sosyal olmayan yere başka semtlerden insan uğramaz. Haritada elini bir şehire götür ve incele, hatta başka şehirlerde tanıdığın varsa o şehrin en kötü ve gezilmeyecek semti neresi diye sor. Kürtlerin bol olduğu yeri mutlaka söyleyecektir.

Haksız buluyorsan buraya kadar okumamışsındır zaten. O zaman israil, kasap sırplar, kedileri ağaca bağlayıp canlı canlı derisini yüzen ve eline esir olarak canlı düşülmemesi gereken çinli şerefsizleri hiç saymıyorum bile.

Irkçılığı savunmuyorum, ırkçı olanlar temelde haklı gerekçelere dayalıysa kızmıyorum o kadar.