survivor all star

adadaki gruplaşmalar tamamen insanların türkiye'de yetiştikleri kültürle alakalı.

hakan: instagram'dan takip ettiğim kadarıyla gayet dinci bir adam ve serenay'la iyi anlaşmasının sebebi de aynı zihniyette olmaları. büyük ihtimal akpli.

serenay: daha henüz 22 yaşında ve ailesi büyük ihtimal ağır bbpli ve dinci her oyundan sonra şehadet işareti yapması da bunu kanıtlar. bu yüzden hakan'la iyi anlaşıyor.

merve: milli sporcu ve bir atlet. izlenimlerime göre klasik chpli laik abla. bu yüzden hakan serenay ikilisiyle pek anlaşamıyor.

doğukan: barış manço'nun oğlu . bildiğimiz üzere barış manço'da oldukça dindardı. 90'larda fetullah gülen'le verdiği samimi pozları da biliyoruz. bu yüzden doğukan hakan ve serenay'la iyi anlaşıyordu ve sadece son dönemdeki bir olaydan dolayı anlaşmazlık çıktı. hakan ve serenay'ı akp zihniyeti doğukan'ı da cemaatçi olarak düşünebiliriz.

turabi: alevi ve yüksek ihtimal chpli. grubundaki diğer kişilerle iyi anlaşmasının sebebi de onların da chpli olmasıdır.

begüm: klasik chpli laik abla. babasını da gördüm uzun saçlı falandı zaten.

hilmi cem : muğla doğumlu. muğla'da doğmuş büyümüş. anlayacağınız sahil çocuğu. chpli olduğu kesin. bu yüzden turabi'nin kankası.

hasan: kendisi aslen rizeli olup dindar diye tabir ettiğimiz kişilerdendir. kişiliği ve karakteri serenay ve hakan tipi dinciliğe müsait değil. hasan tam bir laik müslüman. ahlak onun için önemli. hasan abi, namaz kılmam ama kalbim temizci. mhp ya da chpli tam emin olamadım ama kesinlikle akpli değil. grubun diğer üyeleriyle ara sıra anlaşmazlığa düşmesinin sebebi de kültüründen gelen bu küçük farklılık.