bugün

survivor all star

şimdi doğukan neden haklı?

- hakan ve serenay net bir şekilde doğukan'ı yazacaklarını söylediler. halbuki kaybettikleri dokunulmazlık oyununda hakan ve serenay sıfır çekip oyunun kaybedilmesine neden oldular. o zaman neden doğukan ve merve aday gösterilsin? dediği gibi dördü birden elini taşın altına koymalı.

- bugünkü dokunulmazlık oyununu kazanmış olmak da doğukan'ı haksız duruma düşürmez. çünkü dediği gibi burası arkadaş bulma sitesi değil. gitsin evlenme programlarını falan gezsin serenay o zaman.

- diyelim serenay'ı aday çıkarmadı ve merve gitti. o zaman kaybedilecek ilk dokunulmazlıkta tek aday doğukan çıkacak. zaten merve olmadığı ve begüm serenay'ı her türlü tokatladığı için mecbur dokunulmazlık gidecek. doğukan serenay'ı göndererek yapabileceği en doğru stratejiyi yaptı.

- şimdi doğukan ve merve'nin oyuyla hakan çıkacağı için doğukan kendini sadece bir hafta değil en az iki hafta garantiye almış oldu. diyelim ki hakan tilkilik yaptı, doğukan'ın yüzüne gülüp kendi tarafına çekti. yine doğukan kendini sıyırmış oldu.

- doğukan son dörde kalma yolunda büyük bir hamle yapmış oldu. şimdi merve'nin garanti sayılarıyla karşıdan bir veya iki kişi daha gönderip son dörde kalması daha kolay.

yarışmanın adı survivor. hedef finale yürümek. kalmışsın dört kişi. diğeri gitmezse sen gideceksin. alnında keriz mi yazıyor doğukan'ın. serenay'ı allayıp pullayıp finale yollasın. kendisi de meşaleyi eline alıp gitsin. yok duruşmuş, yok kişilikmiş. bence duruşun alasını gösterdi. hakan'ın oyunun fena bozdu.