bugün

akp ye oy vermeyeceğim çünkü

yobaz bünyenin anketidir prim vermeyin.

ama bende ak'ye oy vermeyeceğim çünkü Atatürk'e ve kurduğu cumhuriyete saygım sonsuz. kemiklerini sızlatmaya hiç niyetim yok. ecdadımın kan dökerek kurduğu ülkeyi parsel parsel araplara satacak adama eyvallahım olmaz.
hırsıza, katile, kul hakkı yiyene destek verirsem öbür dünyada bunun hesabını veremem.
dini istismar ederek insanların duygularıyla kullanacak kadar aciz insanlara prim veremem.
benim ailemde şehit var terörist başına "sayın" diyecek adama oy verirsem hem dökülen kanına hem şehadetine en büyük saygısızlığı, ahlaksızlığı yapmış olurum.
madenlerde sırf avanta verildi diye denetim yapmayıp yüzlerce çocuğu yetim, yaşlı insanları kimsesiz bırakıp sonra da "iş güvenliği tedbirlerinde aşırılık 'Yüce Allah’a güveni sarsan bir davranış haline dönüşür' " fetvayla yine din üzerinden yürüyerek insanları aldatan insanlara tahammülüm yok.
bağımsız olması gereken yargıya da el atıp küçücük kızların tecavüze uğramasından sonra rızası vardı kararını çıkarttıkları için oy vermeyeceğim.
diyanet işleri başkanına milyonluk mercedeslere bindirip, makam araçları için çerez parası deyip yıllarca emek verip çalışıp emekli olana maaş diye kuş verdikleri için oy vermeyeceğim.
maliye bakanının 800 lira maaşla 4 kişilik aile rahatlıkla geçinebilir deyip, emekli vekillere 23.500 maaş biçmesine tepki olarak oy vermeyeceğim.

aslında o kadar çok sebep var ki ama hepsini oturup yazamıyorum...
bu sahtekarlığa göz yumup oy verirsem anamdan emdiğim sütte, türk olarak damarlarımda akan da haram, zıkkım olur bana.
sağolun(!) ben haram yemiyorum.