bugün

game of thrones

5. sezon itibariyle düşüşün dibine vuran dizi.

en son lost'un finalinde bu kadar hayal kırıklığı yaşamıştım sanırım. izlemeye başlayacaklara söyleyim 4. sezonu izledikten sonra diziyi kafanızda bitirin, daha çok mutlu olacaksınız.

--spoiler--
arkadaş tamam kabul ediyoruz bugüne kadar dizi hep bi yavaş ilerledi ama bu yavaşlığın içinde bir anlam vardı, bir merak vardı ve hiç umulmadık yerlerde hiç beklemediğimiz bir şekilde öyle şeyler ortaya çıktı ki bağımlısı olduk. hiç bir bilgim olmamasına rağmen kitabı alıp 5. sezonu ben çekmeye kalksam bu kadar kötü, anlamsız, içi boş ve sıkıcı bölümler çekilemezdi herhalde. hayır yani ulan dizide 3 tane ejderha var, akgezenler ve bilimum daha merak uyandıran duvarın diğer kısmı var, çok yüzlü tanrımızdan tut ışığın tanrısına kadar bir çok şey var ama sen tutup bana yok khaleesi şuna verecek yok, sansa'yı en sonunda domalttılar (ha gide gide onu da ramsay piçine yaptırdınız o hiç olmadı zaten), yok cercei'nin kızını nasıl sikecekler onları izlettiriyorsun. manyak mısınız amına koyim? kral şehrine gelen çakma ışidçilere değinmiyorum bile adamlar o kadar rahat ki joffreyi arar olduk o hale getirdiniz diziyi aq.

bir kere para ve dikkat çekme uğruna kitaptan kopmak nedir lan? jaime'nin dorne'da işi ne bir kere? hepsini geçtim zaten oradaki sahneler rezalet ötesi. keşke bir kurtarıcı falan çıksa da "game of thrones: jon snow'un yolu" diye alternatif bir sezon çekse be!
--spoiler--

daha büyük spoiler

--spoiler--
kendi adıma 7. bölüm için bir şans vereceğim zaten diziyi jon snow ne zaman rhaegar targaryen ve lyanna stark'ın oğlu olduğunu öğrenip ortalığın amına koyacağını merak ettiğim için izliyorum sanırım bu bölümden daha kötüsünü yapamazlar, yapabiliyorlarsa da bırakır kitap serilerinden devam ederim.
--spoiler--

rezalet. rezalet. rezalet.