bugün

bir erkeğin evlenmeme nedenleri

Aşık olmamasi

Yalnizligi sevmesi.

Kadinlarin zil zurna aşık olup ardindan seni degistirmeye kalkmasi(kaan mete ikilisi bunu konusmustu bir ara hatta filmde de var boyle bir cumle) lan beni sevdiginde de boyle bir adamdim.

Kadinlarin ottan bokton kiskanmasi.

Kadinlarin erkegi işinden bile kiskanmasi.

Kadinlarin çok yalan söylemesi.

Kadınlarin guvenilmez olmasi.

Kadinlarin bir seyler okumaya ayiracaklari süreyi ayakkabi almaya harcamalari.

Kadinlarin surekli ne yapacagini soyleme isteği. Hayir beni yonetemezsin.

Kadinlarin bir erkegi yonetemeyince ona darbe yapmak istemesi. Nedir bu? Artik seninle devamam edemez gibiyim.. iyi git dersin sonra geri donmek icin bahane ararlar. sonra onunla konusma etme vs şartlar koymalar. Hadii ya.

Kadinlarin çok saygisiz olması. Sinirlrnince her seyi soyleyip siniri gecince onu şımartmanizi beklerler. Hayir.bu mumkun degil.

Kadinlarin az konusan cinsi ve az konusma donemleri. Az konusan kadinlar var ya dunyanin en tehlikeli kadinlaridir geveze kadin nimettir. Birakin kafanizi sisirsin ondan size zarar gelmez. Ama bu susan cinsleri bir seyler sakliyordur ya da psikopattir. Cunku bir insan cok konusuyorsa yalan soylemez illa acik veririm diye. Ama az kinusuyorsa illa ki sakladigi bir sey var ya da psikopat.

Kadinlarin kötü giyindigi donemler. Bunlar genelde iliskinin ilerleyen donemlerinde oluyor hele evlilikte ne hala gelir bilinmez. Yani sizin yaniniza gelmek icin saatlerce abartmiyorum saatlerce hazirlanan hatta ertesi aksamdan ne giysem krizlerini asan o kadin on ay sonra kot tisortle gelir yaniniza. Al işte. En bastan boyle gelseydin ya niye kandiriyorsun insani?

Kadinlarin yemek yapmayi bildigini sanmasi. Evet yemek yapmazsa yapmaz bir kadin. O benim kolem degil bana yemek yapmak zorunda hic degil. Saygi duyarim. Fakat oyle yemek yaparim boyle yemek yaparim diye seni kandiran hatunun iki yumurtayi bile adam gibi yapamamasi aci vericidir. Boyle hayal kirikliklari ufak durur.ama etkilidir. Atom bombasi gibi.

Kadinlarin ailelerine cok duskin olmadi. Al iste. Artik senin birinci onceligin yeni ailen. Annen baban degil buna gore yasamalisin. kocana kustun diye annenin evine gidersen o adam senin icin yerinde kalsin insallah gelmez diye dua bile eder. Neden? Cunku kacarak problem cozulmez. Orasi senin de evin. O evden gidersen o aileden gitmis olursun ki bu potansiyeli tasiyan kadinla birak evlenmeyi arkadas bile olunmaz.

Ve kadinlarin gecnisindeki keko erkekler. Bu egoist erkekler.icin gecerli bir durumdur. Mesela sevgilimin eski sevgilisinin kim oldugunu asla merak etmem. Cunku narsistim eger kekonun biriyse o cocuk kizin da standardi bu. Ben daha iyisini istiyorum gibi cirkin bir cumleyi.kafamdan geciririm. Evet son madde yanlis belki ama maalesef aklimdan gecer boyle bir sey.