bugün

cinsel tacizin sebebi

Yetiştirilme tarzı.
Kadını hep saklamak, kapatmak. Buna karşılık erkeğe küçüklükten beri her istediğini elde edebileceğini öğretiyorsun. Düşünsene. Erkeğin hiçbir istediğine hayır denmiyor. Hadi göster amcalara pipini diyorsun ve bunun için övgüler kazanıyor. Daha çocuklukta organının dünyadaki en önemli şey olduğunu öğretiyorsun.
Masayı hep anne-kız kardeş hazırlıyor, kaldırıyor, evi topluyor yani kadın bilinç altında "bana hizmet etmesi gereken" diye kodlanıyor.

işte erkek bir kadını istediğinde bilinç altında "benim organım en önemlisi, kadının hiç bir önemi yok. Kadın bana hizmet için var. Bana hayır diyemez." Düşüncesi var.

Tamam elbette kadın ve erkeğin cinsel güdüleri farklı. Tamam elbette biliyorum erkeklerin bizden kat kat daha cinsel isteğe sahip olduğunu. Hatta bu onlar için bir ihtiyaç evet. Ama hiçbir şey sözlü yada cinsel tacizi meşru kılmaz. Açık giyersen tecavüz ederler diye bir şey yok. insanın, bir erkeğin de sahip olduğu ve onu hayvandan ayıran tek şey "irade" sahibi olmasıdır. Her istediğini elde edemezsin. Hele bunu sırf cinsel organın dışarıda diye hiç yapamazsın. Kendini kontrol edeceksin. Hayvanlaşmayacaksın. Bir kadına bakarken önce annen, kız kardeşin, halan, teyzen, kuzenin gelecek gözünün önüne.
Nasıl her erkek tecavüz etmiyorsa, iradeli oluyorsa sen de olacaksın bu kadar.