bugün

kürtleri doğuya sürüyoruz kampanyası

doğu topraklarını gözden çıkaranların beyanı.

üstelik doğu dedikleri yerin içine elazığ, malatya, erzurum, erzincan, ığdır, kars gibi illerin; malazgirt, erciş, ulupamir, ahlat gibi türk tarihi ve psikolojisi açısından önem taşıyan ilçelerin de olduğundan bihaberler. diğer doğu şehirleri de demek değil ki türk şehirleri değil. osmanlıdan bu yana ciddi bir asimilasyona maruz bırakılıp sünnileşip kürtleşen türkmen alevi aşiretlerini de unutmayın.

türkçü, milliyetçi bir bakışa sahip olmayan osmanlı yöneticileri bile ermenileri ileride kaybedeceklerini düşündükleri levant, şam ve lübnan diyarlarına sürmüşken bunlar sorunu yine ülkenin doğusuna sürmekle çözeceğini düşünüyor ya, hayır!! ülkenin doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle her yer türkündür. gitmesi gerekenler bu topraklarda türkün hoşgörü iklimine ihanet etmiş olan misafirlerdir. nihai gitmeleri gereken yerler de ata toprakları mezopotamya düzlükleri ve zagros dağlarıdır. bitti!

üzülerek söylüyorum birkaç ay öncesine kadar bende ver kurtulculardan biriydim ancak bunun çözüm olmadığını artık görüyorum. çünkü adamların nihai hedefi bölgesel değil tamamen ülke sathını ele geçirmeye dayalı. eğer ülkeyi her isteyene vermek istesen 100 sene önce de gayet ermenilere giderdi doğu. ancak türklerle oynamanın ve katliam yapmanın bedelini çok ağır ödediler ki 100. yılında hala ağlayıp zırlıyorlar. eğer malum kişiler de biraz daha şımarıp, hükümetin bu tavizlerini türk milletinin verdiği tavizler olarak değerlendirip azıtırsa ermenileri bekleyen akıbetin aynısının onlara da olacağı muhakkaktır.