bugün

kızların evde kalma yaşı

Her ne kadar biz burada geyiğini yapsak da reelde hakikaten kızları strese sokarak yanlış kararlar vermelerine sebep olduğunu düşündüğüm, kişiden kişiye değişmekte olsa da genellersek 25'e tekabül eden yaş.

Ablam 26 olmak üzere. Evlenmek için başlayan ve bu amaçla devam eden 7 aylık bir ilişkisi var, kendisinin ilk ilişkisi aynı zamanda. Yemin ederim düşündükçe ağlayasım geliyor. Evimizde "evde kalmak" sözü geçmez bile, zaten öyle bir aile değiliz ama çevredeki orospular ve çocukları susmadığı için * kız galiba kendini biraz baskı altında hissetti ve ailemize hiç yakışmayan 30 yaşında mal bir herifle -üstelik şimdiden birçok tavizler vererek- evlenecek. Mal herif derken zerre abartmadığıma sizi temin ederim çünkü 30 yaşındaki bir insan ancak bu kadar mal davranabilir, daha malı mezarda bile değil hani öyle söyleyeyim. Toprakta yetişen marul bile bu heriften daha makul bir enişte olur benim için.

Geçen gün konuşuyorduk. "Seviyor musun yani sahiden?" dedim. "Seviyorum işte ya." dedi. Ama öyle söyledi ki sözlük "Ne biliyim oğlum." diye duydum ben onu.

Ne yapacağım bilmiyorum mal herif bi' gitse de kurtulsak ya.