bugün

eşcinseller cennete gider mi sorunsalı

Gerçekten bir beyin fakirinin açtığı başlık...

Eşcinselliği sadece sikişmekten ibaret gören arkadaş. Eşcinsellik demek adama göre sikmek sokmak demek. Çünkü adamın aklında sadece sikiş var, sokuş var.

Aşk yok, sevgi yok, duygu yok, bir şey yok. O yüzden eşcinsel diyince kadın diyince erkek diyince aklına gelen sadece vurmak, vurdurmak...

Mantığa bak? Eşcinseller cennete gidecekse biz niye öyle yapmıyoruz?

E be gerizekalı evladım, diyoruz ki eşcinsel olmak değil livata yapmak günah. Livata yani arkadan ilişkiyi sen de yapabilirsin, eşcinsel de yapabilir.

Yapsan da cennete gitmene engel değil, eğer sevapların daha fazlaysa. Ama yapmamak en iyisi.

Ayrıca niye vurdurmuyorsun? Anan niye vurduruyor? Çünkü genleri, hormonları, hisleri o yönde. Bu da onun elinde değil. Senin genlerin hormonların erkeksiyse tabi ki böyle bir isteğin olmaz.

Ne beyinsiz homofoblara çattık ya. Vurduran ve vurdurmayan derken (kafayı bunlarla bozmuş) kendi annesine laf ettiğinin farkında değil.

Medeni bir insan için, normal bir insan için başka insanların kalbi ve beyni önemlidir. Ama hayvanlığı aşamamış dünyaya iki bacak arasından tipler, kafayı cinsellikle bozmuş tipler başka insanların da sadece sex hayatıyla uğraşır, sex hayatını önemser.. Onlar için insanlar cinsel birer objedir.