bugün

21 mart 2015 abdullah öcalan ın newroz açıklaması

ülkeyi bölmek için insanlarını şehit eden bir teröristbaşının mektubu, türkiye'nin bir ili olan diyarbakır'da okunuyor ve bu teröristbaşı açık açık 'bölücü terör örgütü pkknın 40 yıllık mücadelesi boşa gitmedi' diyor. devlet yetkilileri de bunu dinleyip 'türkiye'de iyi gelişmelerin olduğunu' söylüyorlar. !!teşekkürler yeni türkiye!!

bölücüler artık üniversitelere, kamu kurumlarına hatta meclis dahil olmak üzere her yere girmiş rahatça gezip rahatça bölücülüğünü vurgulayarak konuşabiliyorlar. bir yanda da bunlar yaşanmasın diye toprak altında yatan şehitlerimiz var. aferin cahil türk halkı! türkiye gelişiyor, adam yol yapıyor!!

ekleme: şu başlığı da düzeltin nevruz yazın. ulan bayramınız bile türkler'den çalıntı.

ekleme 2: bizim askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, doktorumuzu şehit edenler çıkıp da rahatça "öldürdük ve başarıya ulaştık" diyebiliyorsa ben bu devleti yönetenleri hiçbir şekilde meşru görmem. zaten artık elinde türk bayrağı olanlar 'çapulcu' ve 'suçlu' oluyorlar, saldırıya uğruyorlar; bölücü paçavralar taşıyanlar galiba barış elçisi(!) ki polis korumasıyla yürüyorlar.