bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Tam şimdi ölsem gam yemem.düşünüp düşünüp aklımı oynattığım kıza bugün açıldım.ne zor işmiş ulan zaten bir daha yapacağımı hiç sanmıyorum.istediğim gibi olmadı ama oldu ya sonunda önemli olan o.insanın inanası gelmiyor.öyle yüceltmişsin ki gözünde sarılınca sana rüya da sanıyorsun.öyle sevmek işte.yanlız ruhumu teslim ediyordum konuşurken.Marilyn Monroe ya bakıp prova yapmaya benzemiyormuş.çünkü poster sana öyle manidar bakmıyor ya da sen Marilyn e öyle hisler beslemiyon.

kalp bey sen efendi gibi kanı pompala ne bu gürültü.boğazım düğümlendi yine söyleyemedim parkta sen yapamazsın oğlum bırak bari
kız üşümesin... sonra bak bugün olmazsa bir daha cesaret edemezsin haydi oğlum diyerek daldım.ne dediğimi tam hatırlamıyorum o tuttuğum defterdeki hiçbir şeyi söyleyemedim ama en zoru seni seviyorum demekti.
artık sarılmak için tutmak zorunda kalmayacam bakarken gözleri kaçırmayacam.hay allah ya oğlum süper değil mi lan. bu arada gösterdiğim ağaç artık herhangi bir ağaç değil 13 şubatta herhangi bir gün değil artık.