bugün
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke14
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- sevişmek istediğiniz yazarlar4
- geliyorum diyen kız5
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği2
- cehennem korkusu12
- mesajlara geç cevap veren kız5
- yunus emrenin sik gibi şair olması5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- arkadaşlar bitlendim3
- ölü balık eli7
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- biraderikos5
- cuckold4
- avustralya3
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- nato3
- anın görüntüsü19
- bazı yazarların her şeyi sekse bağlaması2
- sözlükte kadın yokluğu3
- muz yiyen kızın amacı3
- türbanlıyla sevişmiş şanslı erkek3
- en büyük değişimler alkış istemez2
- acı bitmeden yeni bir acı yaşanması2
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- hardcore ne demek sorunsalı7
- severus snape4
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- fusya semsiyeli yabanci11
- sevişilen en ilginç yer2
- küçükken sıçtığınız yerler3
- karışık kızartma6
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- deniz göktaş25
- mohamed salah ghaly3
- evagreen2
- ali haydar fırat3
- benlik davasından vazgeçmek4
- big black dick'in türkçesi3
güneş tavan boyu yakına gelecek, harareti 70 kat artacak, insanların ciğeri parelenecek, dudakları patlayacak, susuzluk hat safhaya gelecek. öyle su aranacak. allah celle celaluhu her peygambere bir dolu havuz verecek. o peygamber o havuzun başında dikilecek, elinde bir değneği olacak, her peygamberin elinde nesi var? asası var. ta adem babamız cennet' ten ne ile indi? asa ile indi, o miras gele gele kime geldi? musa aleyhisselama geldi. musa aleyhisselam biliyorsunuz o değnekle ne denizleri yol etti, ne taşlardan su çıkardı; kuran mucizelerini anlatıyor.
her peygamberin elinde nesi vardı? asası vardı; onun için bu ümmetin 40 yaşından sonra asa kullanmaları sünnettir. baston kullanmak bütün peygamberlerin sünnetidir, müslümanın nişanıdır.
''allah celle celaluhu her nebisine bir havuz verecek rasulullah efendimize en büyüğünü verecek.''hangisidir? kevser suresi 1 ayet meali: ''biz sana havz-ı kevseri verdik.''
rasulullah buyurdu sallallahu aleyhi ve sellem: ''benim havz-ı kevserimin etrafını atla koşan 1 ayda dolaşabilir.'' o kadar uzun! ''onun suyu sütten daha beyaz, kardan daha soğuk, baldan daha tatlıdır, köpükten daha yumuşak.'' takılmadan geçiyor.''havuzun içleri zebercet.'' çok kıymetli bir taştır. ''kaseleri, bardakları etrafında gökteki yıldızlar kadar. ondan bir şerbet içen daha ebedi susamaz. ben havz-ı kevserimin başında duracağım, ümmetlerimden gelene elimle içereceğim. 4 halifem 4 köşede duracak, birinin kovduğunu hepsi kovacak. öyle ümmetlerim gelecek havzımın başına ben onları davet edeceğim gelsinler içireyim, melekler kovacak.'' ne buyuracak melekler: ya rasulullah, bunlar senin ümmetlerin; ama senin arkandan senin sünnetini zayi ettiler, yolunu perişan ettiler, senin düşmanlarına uydular bunlar, onun için bunların bu havuzda nasibi yoktur.
onun için itikadımızı düzeltelim.
her havuzun başında peygamberi dikilecek, elinde değneği ümmetinden tanıdığını davet edecek ''gel buraya seni içereyim.'' diyecek. her ümmetin nesi olacak bir siması alameti.
dediler ki: ya rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem, sen ümmetini nereden tanıyacaksın? ne buyurdu? ''abdest aldıkları azaları pırıl pırıl parlayacak secde yaptıkları yüzleri, alınları da nur gibi yanacak, diğer ümmetlerde o nur olmayacak, onun için ben ümmetimi secdesinden abdestinden tanıyacağım ve çağıracağım.''
her peygamberin elinde nesi vardı? asası vardı; onun için bu ümmetin 40 yaşından sonra asa kullanmaları sünnettir. baston kullanmak bütün peygamberlerin sünnetidir, müslümanın nişanıdır.
''allah celle celaluhu her nebisine bir havuz verecek rasulullah efendimize en büyüğünü verecek.''hangisidir? kevser suresi 1 ayet meali: ''biz sana havz-ı kevseri verdik.''
rasulullah buyurdu sallallahu aleyhi ve sellem: ''benim havz-ı kevserimin etrafını atla koşan 1 ayda dolaşabilir.'' o kadar uzun! ''onun suyu sütten daha beyaz, kardan daha soğuk, baldan daha tatlıdır, köpükten daha yumuşak.'' takılmadan geçiyor.''havuzun içleri zebercet.'' çok kıymetli bir taştır. ''kaseleri, bardakları etrafında gökteki yıldızlar kadar. ondan bir şerbet içen daha ebedi susamaz. ben havz-ı kevserimin başında duracağım, ümmetlerimden gelene elimle içereceğim. 4 halifem 4 köşede duracak, birinin kovduğunu hepsi kovacak. öyle ümmetlerim gelecek havzımın başına ben onları davet edeceğim gelsinler içireyim, melekler kovacak.'' ne buyuracak melekler: ya rasulullah, bunlar senin ümmetlerin; ama senin arkandan senin sünnetini zayi ettiler, yolunu perişan ettiler, senin düşmanlarına uydular bunlar, onun için bunların bu havuzda nasibi yoktur.
onun için itikadımızı düzeltelim.
her havuzun başında peygamberi dikilecek, elinde değneği ümmetinden tanıdığını davet edecek ''gel buraya seni içereyim.'' diyecek. her ümmetin nesi olacak bir siması alameti.
dediler ki: ya rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem, sen ümmetini nereden tanıyacaksın? ne buyurdu? ''abdest aldıkları azaları pırıl pırıl parlayacak secde yaptıkları yüzleri, alınları da nur gibi yanacak, diğer ümmetlerde o nur olmayacak, onun için ben ümmetimi secdesinden abdestinden tanıyacağım ve çağıracağım.''
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar