bugün

barış manço nun büyük sanatçı sayıldığı ülke

beni derinden yaralayan üzücü durum. kan ağlıyorum şu an, ellerim titriyor. arkadaşım eşşşekler, domatiz biber patlıcanlar, gülpembe' nin o sinir bozan iğrenç melodisi -dırıdırıdırıdıııı-, kızgın mercimek havva mıdir nedir, ay ben yazamıyorum, adam bir de söylemiş bunu zamanında.

düşünüyorum da, hani sanatçı... böyle evimde filarmoni dinleyen bir insan da değilim hani, george michael ve ajda pekkan' dan başka sanatçı da bilmem. ama george michael nireee, barış manço nire. barış manço' ya sanatçı demek george michael' a hakarettir bana göre.

bir tarafta careless whisper, diğer tarafta gülpembe, yok anam domates biber patlıcan, sarı çizmeli mehmet ağa, alla beni pulla beniii...

içim sızlıyor bu adaletsizlik karşısında. bir adam sırf erken öldü diye onu dünyanın en süpper şanatçısı!! olarak göstermek... değil işte, değil. sanatçı falan değil, hiç de sevmezdim.

hayır, barış manço falan sanatçıysa, o zaman ajda pekkan' a ilahe diye tapmalı, teoman' ın etrafında 5 vakit namaz kılmalıyız. bak bak, evet. teoman bile daha çok sanatçıdır barış manço' dan. şanssızlığı, hala yaşıyor oluşu. allah ona bol ömür, size de bol akıl versin.

ajda pekkan mücahitleri.