bugün

kitap okuyan bayanın asıl amacı

önemli not: başlık sahibi benim sevaplar bana yazılacak pls

biliyorsunuz kitap dediğimiz şey ne yazık ki ortaçağdan sonra; rönesastı, reformdu, sanayi inkılabıydı derken hanelerimizin göbeğine, çocuklarımızın ve bilcümle vatandaşımızın eline geçmeyi başarmış bir şeytan icadıdır. elbette bu şeytan oyuncakları arasında haşa kuran'ı kerim'i, tefsirleri, mealleri, fıkıh ve içtihad kitaplarımızı katmıyoruz... şimdi düşünün bir bayan gidiyor kitapçıya afedersiniz "yatakodası felsefeleri"ni alıyor gidiyor "şeytan ayetleri"ni alıyor gidiyor "cehenneme övgü"yü alıyor şimdi ne düşünürsünüz bu kadın hakkında? bizler yorum yapmıyoruz hem genelleme yapmamak adına hem de yüce formatımızı delmemek adına. ama siz akil insanlar kimin neyin peşinde olduğunu daha iyi bilirsiniz.

yaşadığımız çevreden örnek vermek gerekirse kitap okuyan bayan bi keree ateist olma ihtimali de olan bayandır. şimdi bu bayan ateist olduğu için mi kitap okuyor yoksa kitap okuduğu için mi ateist oluyor? işte sorulması gereken ve beşeriyetin izahını açıkça önümüze seren yegane soru budur! cevabı ortadadır ancak biz yine cevap vermiyoruz ve yine siz arif insanların takdirine bırakıyoruz.

kitaplar malesef duruma göre ateistliği, alkolikliği, seksliliği arttırmaktadır yapılan araştırmalar okuyan insanların genelde ateist olabileceğini göstermektedir. hiçbir kesin yargı belirtmeden söyleyebiliriz ki kitap okumak -duruma göre- haya perdesini yırtıp atabilir. e haya perdesi yırtılmış bir bayanın da amacını tahayyül etmek siz müslüman kardeşlere düşmektedir...