bugün

milli hükümet

ülkenin önündeki tek çare gibi gözükendir. zaten kumpas kurulan komutanlar da katılıyor . kadro olarak en sağlam hükümet adayı.

Emekli Tümgeneral Beyazıt Karakaş;

“Ben askerken siyasete atılmayı hiç düşünmemiştim. Ancak bizi bu kumpas davalarla Türk Silahlı Kuvvetlerinden ayırdıktan sonra bir değerlendirme yapmak zorunda kaldım. Bir yol ayrımında kaldım. Dolayısıyla da bunlarla mücadele etmem gerektiğine inandım. Bunu en iyi işçi Partisi’nin yapacağına inandığım için bu kumpasçılarla, ülkemizin başında olan bu insanlarla daha iyi mücadele etmek ve milli bir hükumet kurmak için adresin işçi Partisi olduğuna karar verdim.”

Emekli Albay hasan atilla uğur;

“işçi partisinin özellikle de Ergenekon ve Balyoz sürecinde, Ermeni soykırımı meselesinde, açılım diye adlandırılan ve anaların ağlamaması için ortaya atılan ama anaları daha da çok ağlatacak olan vatan bölünmesi sürecinde gösterdiği tutum ve duruş emekli TSK mensuplarını çok etkiledi. iP teşkilatlarında emekli subay ve astsubayların çok olduğunu görüyorum. Diğer partilerde bu oran nedir bilmiyorum. Ancak bizim partide yoğun olarak TSK emeklilerinin bulunduğunu biliyorum. Bu bir sebep değil, sonuçtur.”

emekli tuğgeneral Levent Ersöz (eski jandarma istihbarat daire başkanı)

uğur mumcu'nun ağabeyi ceyhan mumcu